Pipa Reamer Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX
  • Air ProPipa Reamer Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX
  • Air ProPipa Reamer Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX
  • Air ProPipa Reamer Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX
  • Air ProPipa Reamer Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX

Pipa Reamer Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX

Pipa Reamer Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipe PEX, kasedhiya kanggo dn12-32mm, macem-macem jinis pilihan, wektu layanan awet, rega grosir sing kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kanthi bebas kanggo rincian liyane babagan Pipa Pipa PEX-AL-PEX saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipa Reamer Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX

Pipa reamer digunakake kanggo mbunderake lan mbukak pipa multilayer PEX-AL-PEX nalika dipasang. SUNPLAST bisa nyedhiyakake reamer pipa kaya ing ngisor iki:

Foto

 Reamer Plastik

 PEX-AL-PEX Pipe Reamer

PEX-AL-PEX Pipe Reamer 

Pipe Reamer 

Model

SPTR-001

SPTR-002

SPTR-003

SPTR-004

Jeneng produk

Reamer Plastik

Reamer Plastik With Trimmer

T Reamer

T Reamer Kanthi Trimmer

Ukuran sing kasedhiya

12/16/20 / 26mm utawa 16/20/26 / 32mm

16/20 / 26mm utawa 20/26 / 32mm

16/20/26 / 32mm

16mm, 20mm, 26mm utawa 32mm

Bahan sing digunakake

ABS

ABS

Waja

Waja

Werna kasedhiya

Digawe khusus

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik.

Cara ngemas

Karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu timbal

Simpenan kasedhiya

Wektu Warranty

1taun kanggo nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya pipa reamer kanggo pipa multilayer pex-al-pex ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa Reamer Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX, China, pemasok, pabrik, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.