Bending Spring Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX
  • Air ProBending Spring Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX
  • Air ProBending Spring Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX

Bending Spring Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX

Bending Spring Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipe PEX, kasedhiya kanggo dn16-32mm, spring mlengkung internal / eksternal sing kasedhiya, wektu layanan awet, harga grosir kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kanthi bebas kanggo rincian liyane babagan Bending Spring saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Bending Spring Kanggo Pipa PEX-AL-PEXPipa PEX

SUNPLAST bisa nyedhiyakake spring lentur eksternal & spring lentur internal:

Foto

Spring Bending Internal PEX-AL-PEX 

 PEX-AL-PEXExternal Bending Spring

Model

SPTBS-001

SPTBS-002

Jeneng produk

Spring Bending Internal PEX-AL-PEX

PEX-AL-PEXExternal Bending Spring

Ukuran sing kasedhiya

16mm, 20mm,26mm,32mm

Bahan sing digunakake

Baja musim semi

Werna kasedhiya

Ireng, perak, Gangsa, utawa digawe khusus

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanggo kabutuhan jumlah sithik

Cara ngemas

Karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Simpenan kasedhiya

Wektu Warranty

3 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pangembangan, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya spring mlengkung kanggo pipa multilayer pex-al-pex ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Bending Spring Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipa PEX, China, pemasok, pabrik, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.