Alat Crimping Tangan Kanggo Pipa Multilayer Pex-Al-Pex

Alat Crimping Tangan Kanggo Pipa Multilayer Pex-Al-Pex

Alat Crimping, Alat Pex Crimping, pabrikan / pemasok Alat Tangan Crimping ing China, nawakake Alat Tangan Crimping kanggo Pipa Multilayer Pex-Al-Pex, Pas PPR sing Disetujoni kanthi Rega Kompetitif, Pas PP-R sing Disetujoni kanthi Harga sing Kompetitif lan liya-liyane ing

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sunplast, liwat pangembangan luwih saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya alat crimping tangan kanggo pipa multilayer pex-al-pex ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.

Info Dhasar

  • Model NO.: 1620B


Alat Crimping Tangan Kanggo Pipa Multilayer Pex-Al-Pex
Jinis: 1620B;
Standar: Miturut standar Jerman;


Tanpa gagang lempitan;
Jinis rahang: Tipe U, jinis TH, jinis RF, lan tipe H, jinis C, tipe S;
Pengepakan: Plastik;
Dawane: 28cm / 15inch;
Bobot: 1,2kg


Kaluwihan:
30% pegawe disimpen;
60% papan kerja disimpen;
30% bobot luwih entheng;

Panas Tags: Alat Crimping Tangan Kanggo Pipa Multilayer Pex-Al-Pex, China, pemasok, pabrik, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.