DIN8077 PPR Ngurangi Tee

DIN8077 PPR Ngurangi Tee

DIN8077 PPR Ngurangi Tee, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing dijamin 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ditemokake. Hubungi kita kanggo rincian luwih lengkap babagan Ngurangi PPR saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk


DIN8077 PPRNgurangiTee
Pipa PPRlan alat dipasang saka kopolimer acak polipropilena, sing uga diarani jinis 3. Iki dadi komponen sing paling dipercaya ing sistem pipa kanggo panggunaan banyu panas lan adhem kanthi umur 50 taun.

 

Minangka bahan paling apik kanggo pipa banyu, pipa PPR& kelengkapan duwe akeh kaluwihan:
â € »Kesehatan & cocog kanggo banyu sing bisa diombe: higienis lan kurang bakteri.
â € »Umur kerja dawa: daya tahan dhuwur kanthi umur minimal 50 taun kanggo panggunaan normal
â € »Aliran banyu sing dhuwur: Permukaan interior sing alus ora nyebabake gesekan sing nyebabake aliran dhuwur.
â € »Rasakake lan netral ora enak.
â € »Pelestarian panas lan hemat energi
â € »Kinerja sing apik nalika tekanan kerja dhuwur: pipa & perlengkapan PPRbisa digunakake kanthi maksimal. 95â „ƒ banyu panas suwene 50 taun.
â € »Ora ana bocor: pipa PPR& perlengkapan disambungake kanthi fusi panas. Gabungan bisa nahan tekanan sing luwih dhuwur tinimbang pipa dhewe.

 

Pipa & peralatan PPRSUNPLAST diproduksi miturut standar Jerman DIN8077 / 8078 & ISO 15874 kanthi ukuran wiwit 20mm nganti 110mm. Rating suhu sing luar biasa nganti 95 "," lan tekanan nganti 25 bar nggawe sistem pipa PPRminangka solusi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi kalebu:
â € »Jaringan pipa banyu sing bisa diombe panas lan adhem ing bangunan perumahan lan komersial.
â € »Sistem pemanas.
â € »Jaringan banyu adhem ing sistem AC, minangka bobot entheng lan korosi tanpa sulih efektif kanggo pipa baja.
â € »Transportasi macem-macem bahan kimia ing industri.
â € »Jaringan pipa kanggo sistem pemanfaatan banyu udan lan fasilitas kolam renang.
â € »Instalasi udara sing dikompresi lan aplikasi industri liyane.


Perusahaan SUNPLAST bisa ngrampungake ukuran pipa pipa PPRkanthi ukuran mulai 20mm nganti 110mm, kalebu: kopling sing padha, nyuda kopling, kopling wanita, kopling pria, sikut 90, sikut 45, sikut wanita, sikut pria, tee padha, nyuda tee , tee wadon, tee lanang, katup, lsp.

PPRFittings .jpg  


Jeneng produk

PPRNgurangiTee

Ukuran kasedhiya

DN20-110mm

Rating tekanan

PN25 bar

Bahan sing digunakake

High quality PPRraw material

Werna kasedhiya

ijo, putih & abu-abu, utawa saben panjaluk

Standar tindakake kanggo

DIN 8077/8078, EN ISO 15874

OEM kasedhiya

Kasedhiya

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik.

Cara ngemas

Karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Udakara 15-20 dina kanggo wadhah 20ft, 20-25 dina kanggo wadhah 40ft.

Wektu Warranty

15 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk                             

PPRreducing tee can be provided from 20-63mm in green/white/grey colors, with pressure rating of PN25 bar:

Spesifikasi

Bobot

Packing Qty

Volume Packing

(mm)

(g / pcs)

(Pcs / kothak)

(cbm / kothak)

PPRreducing tee

T25 × 20

30

600

0.067

T32 × 20

44

360

0.067

T32 × 25

53

320

0.067

T40 × 20

79

210

0.067

T40 × 25

84

195

0.067

T40 × 32

97

150

0.067

T50 × 20

110

120

0.067

T50 × 25

105

120

0.067

T50 × 32

115

100

0.067

T50 × 40

156

100

0.067

T63 × 20

172

96

0.067

T63 × 25

195

80

0.067

T63 × 32

210

65

0.067

T63 × 40

225

68

0.067

T63 × 50

255

48

0.067

T75 × 20

221

52

0.067

T75 × 25

222

52

0.067

T75 × 32

230

52

0.067

T75 × 40

253

52

0.067

T75 × 50

290

40

0.067

T75 × 63

320

32

0.067

T90 × 20

330

24

0.067

T90 × 25

330

24

0.067

T90 × 32

345

24

0.067

T90 × 40

390

24

0.067

T90 × 50

450

24

0.067

T90 × 63

510

24

0.067

T90 × 75

550

24

0.067

T 110 × 32

600

16

0.067

T110 × 40

655

16

0.067

T110 × 50

695

16

0.067

T110 × 63

760

16

0.067

T110 × 75

880

16

0.067

T110 × 90

910

12

0.067


Pitakon

※ Could SUNPLAST PPRPipes & fittings be used at high temperature water systems? 
A:Yes, PPRpipes & fittings can be used at max. 95℃ hot water for 50 years in normal use.

※ Can SUNPLAST PPRpipes be used in underfloor heating systems? 
A: Yes, PPRpipes & fitting have a good performance when they are used for hot water. Thus, they can be used as underfloor heating pipe.

※ What’s the main difference between HDPE pipe & PPRpipe? How can i make a choice? 
A: HDPE pipe made by polyethylene is NOT suitable for hot water supply. PPRpipe can be used at max. 95℃ temperature hot water. 
For piping system for hot water, then PPRpipe is a good choice. Otherwise for cold water, HDPE pipe can do it very well.

 

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam: 
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, liwat pangembangan luwih saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya standar pn80, pn20, pn25 hijau / putih / abu-abu pn25 pn80, pn25, pn25 kanggo pipa banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku produk berkualitas lan regane murah sing digawe ing SUNPLAST!


Panas Tags: DIN8077 PPR Ngurangi Tee, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.