HDPE Butt Fusion Ngurangi Tee

HDPE Butt Fusion Ngurangi Tee

Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion Nyuda kanggo pipa HDPE, kasedhiya 75-800mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan HDPE Butt Fusion Reducing Tee !!!

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

HDPE Butt Fusion Ngurangi TeeHDPE Butt Fusion Fittings

Cara nggabungake bokong yaiku metode sing paling umum kanggo nyambungake pipa polietilen ing kabeh diameter. Pucuk pipa polietilen nalika digawe panas lan digandhengake kanthi tekanan karo peralatan khusus dadi pipa "bukti bocor" terus-terusan. Nggawe kanthi tepat, fusi pipa kuat kaya pipa kasebut dhewe lan duwe jangka panjang sing padha.


Fitting fusion SUNPLAST HDPE digawe dening bahan baku PE80 utawa PE100 sing diimpor saka pemasok terkenal sing resistensi dhuwur, umume digunakake ing sistem pipa SUNPLAST HDPE kanggo banyu & gas. Fusion fusion HDPE bisa kanthi standar EN12201-3, EN1555 & EN ISO 15494.SUNPLAST duwe kemampuan nyedhiyakake fittings butiran HDPE kanthi macem-macem ukuran saka DN63mm nganti DN800mm ing SDR11 & SDR13.6 / SDR17, kalebu: tutup pungkasan, flange rintisan, cincin gawe baja, tee padha, nyuda tee, reducer, sikut 45deg, sikut 90deg., Lsp.


Cathetan: SUNPLAST duwe akeh stok kanggo ukuran normal, bisa dikirim ing wektu sing cendhak !!


Jeneng produk 

HDPENgurangi Tee

Spesifikasi kasedhiya 

DN63-800mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR11 & SDR13.6 / SDR17

Materi sing bakal digunakake 

Virgin PE80 utawa bahan baku PE100

Werna kasedhiya 

Ireng, biru & kuning, utawa saben panjaluk.

Standar sing ngetutake 

EN12201-3, EN1555, EN ISO 15494

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik. 

Cara ngemas 

Dia cilik. 63-280mm dikemas nganggo karton, dia.315-800mm gedhe dibungkus nganggo tas PP

MOQ 

Bisa dirembug 

Wektu produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Wektu Warranty 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Jangka wektu pambayaran 

T / T utawa LC nalika ndeleng 

Port loading FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, China 


Spesifikasi Produk

HDPE nyuda tee bisa disedhiyakake saka dn63mm dadi dn800mm, kanthi dimensi kaya ing ngisor iki:

ProductJeneng

Specification

SDR17

SDR11

HDPE Butt Fusion Ngurangi Tee

(HDPE Ngurangi Tee)

HDPE Ngurangi Tee

63 × 50

 

75 × 50

 

75 × 63

 

90 × 50

90 × 63

90 × 75

110 × 50

110 × 63

110 × 75

110 × 90

125 × 63

125 × 75

125 × 90

125 × 110

140 × 63

140 × 75

140 × 90

140 × 110

140 × 125

160 × 63

160 × 75

160 × 90

160 × 110

160 × 125

 

180 × 90

 

180 × 110

180 × 125

 

180 × 140

 

180 × 160

200 × 63

200 × 75

200 × 90

200 × 110

200 × 125

 

200 × 160

200 × 180

 

225 × 63

 

225 × 75

 

225 × 90

225 × 110

225 × 125

 

225 × 140

 

225 × 160

225 × 200

250 × 63

 

250 × 75

 

250 × 90

250 × 110

250 × 160

250 × 200

280 × 110

280 × 160

280 × 200

280 × 250

315 × 90

315 × 110

315 × 160

315 × 200

315 × 250

355 × 110

355 × 125

 

355 × 140

 

355 × 160

355 × 180

 

355 × 200

355 × 225

 

355 × 250

355 × 280

 

355 × 315

400 × 110

400 × 125

400 × 140

400 × 160

400 × 180

 

400 × 200

400 × 225

 

400 × 250

400 × 280

 

400 × 315

400 × 355

450 × 110

 

450 × 160

 

450 × 200

 

450 × 250

 

450 × 315

450 × 400

500 × 110

 

500 × 160

 

500 × 200

 

500 × 250

 

500 × 315

500 × 400

560 × 110

560 × 160

560 × 200

 

560 × 250

560 × 315

560 × 400

560 × 500

 

630 × 110

 

630 × 160

 

630 × 200

 

630 × 250

 

630 × 315

 

630 × 400

630 × 500

710 × 110

 

710 × 160

 

710 × 200

 

710 × 250

 

710 × 315

 

710 × 400

 

710 × 500

 

710 × 630

 

800 × 110

 

800 × 160

 

800 × 200

 

800 × 250

 

800 × 315

 

800 × 400

 

800 × 500

 

800 × 630

 

800 × 710


Bahan Baku
Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.

                                                     


Loading & Pangiriman
Fittings pipa SUNPLAST HDPE duwe reputasi apik kanthi kualitas apik ing pasar ekspor. Perlengkapan wis diekspor menyang luwih saka 15 negara, lan kabeh pelanggan wareg.
      

        


        

      

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi pangembangan luwih saka 15 taun, saiki misuwur minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) / HDPE Pipe Fittings / HDPE Pipe Welding Machine ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: HDPE Butt Fusion Reducing Tee, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.