Pipa Multilayer PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Multilayer PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Multilayer PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Multilayer PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Multilayer PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Multilayer PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Multilayer PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Multilayer PEX-AL-PEX

Pipa Multilayer PEX-AL-PEX

ASTM F 1281 Standard / EN ISO21003 Pipa multilayer PEX-AL-PEX Standar kanggo pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95â "ƒ & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

Model:SP-2002

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

PPipa Multilayer EX-AL-PEX Kanggo Pipa Banyu & PemanasPEX-AL-PEX

Pipa multilayer PEX-AL-PEX, dikenal minangka pipa MLCP (pipa komposit multilayer), yaiku inovasi pipa PEX tunggal.

 

Pipa multilayer PEX-AL-PEX duwe struktur limang lapisan: PEX-b (polyethylene linking salib) ing lapisan njero & njaba nggawe pipa bisa digunakake kanggo banyu panas (suhu kerja maksimal tekan 95 " ). Lapisan inti aluminium ing tengah nguatake intensitas pipa (Pipa multilayer PEX-AL-PEX bisa ngatasi tekanan kerja luwih dhuwur tinimbang pipa PEX tunggal, sing tekanan kerja maksimal bisa tekan PN1.0Mpa), wektu, kanthi andal bisa nyegah oksigen / gas ora bisa nembus menyang pipa, sing bisa nglindhungi aksesoris baja / kuningan saka karat nalika digunakake suwene. Rong lapisan adesif ing antarane lapisan PEX & aluminium njamin pipa & keandalan pipa.

 

Pipa multilayer PEX-AL-PEX nggabungake kabeh kaluwihan saka pipa logam lan plastik. Kinerja unggul nggawe pipa multilayer PEX-AL-PEX dadi pilihan paling apik kanggo sistem pipa banyu panas & lantai ngisor.
â € »Fleksibel lan gampang dipasangPEX-AL-PEX Multilayer Pipe Bending

Pipa multilayer PEX-AL-PEX fleksibel, kanthi min. radio bend 5 kaping pipa dia njaba. Pipa bisa dipasang kanthi gampang, ora ana las, mung alat sing dibutuhake banget.
â € »Kinerja sing apik kanggo suhu dhuwur
Pipa multilayer PEX-AL-PEX stabil digunakake kanggo suhu dhuwur, kanthi maks. suhu kerja 95suwene 50 taun.
â € »Pipa penghalang oksigen
Lapisan inti aluminium kanthi andal bisa nyegah oksigen / gas ora bisa nembus menyang pipa, iki bakal nglindhungi bagean kuningan saka karat
â € »Kesehatan & cocog kanggo pasokan banyu sing bisa diombe.
Pipa multilayer PEX-AL-PEX kanthi higienis lan netral ing materi, sanajan ana fluktuasi nilai banyu PH dhuwur saka banyu keran.
â € »korosi gratis
PEX-b kalebu bahan inert, stabil tumrap pelarut lan bahan kimia liyane

Jeneng produk

Pipa multilayer PEX-AL-PEX

Ukuran kasedhiya

12 × 1.5mm, 16 × 2.0mm, 20 × 2.0mm, 25 × 2.5mm, 26 × 3.0mm, 32 × 3.0mm

Maks. rating tekanan kerja

PN10 bar (PN12.5 bar kanggo pipa las laser)

Maks. Suhu kerja

95â „ƒ

Materi

Lapisan batin & njaba yaiku PEX-b, lapisan tengah yaiku Aluminium, Perekat antarane PEX & Aluminium

Metode las aluminium

Tumpang tindih sing dipasang nganggo ultrasonik, utawa laser bokong sing dilas nganggo argon-arc

Werna kasedhiya

Pelanggan biasa putih, abang & kuning utawa saben panjaluk.

Standar tindakake kanggo

ASTM F 1281, EN ISO21003, DIN8077 / 8078

Tandha ing pipa

OEM utawa saben panjaluk.

Sampel kasedhiya

Nggih

Cara ngemas

Gulung ing kumparan kanthi 50m / 100 / 200m / 300 / 500m, saben kumparan ing karton utawa kertas coklat.

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Udakara 10-15 dina kanggo wadhah 20ft, 15-20 dina kanggo wadhah 40ft.

Wektu Warranty

15 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk
SUNPLAST Pipa multilayer PEX-AL-PEX can be provided in various sizes as below:

Spesifikasi

Dia njaba.

Inner Dia.

Tembok Kandel

Alu Kandel

Panjang Coil

(mm)

(inci)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(m / koil)

12 × 1,5

3/8 "

12

9

1.5

0,15 ~ 0,20

50/100/2002/300/500

16 × 2.0

1/2 "

16

12

2.0

0,16 ~ 0,20

50/100/2002/300/500

20 × 2.0

5/8 "

20

16

2.0

0,20 ~ 0,25

50/100/2002

25 × 2,5

3/4 "

25

20

2.5

0,25 ~ 0,30

50/100

26 × 3.0

3/4 "

26

20

3.0

0,25 ~ 0,30

50/100

32 × 3.0

1 "

32

26

3.0

0,25 ~ 0,30

50/100

Katalog undhuhan: Sistem Pipa Multilayer PEX-AL-PEX

Indeks Teknis

SUNPLAST Pipa multilayer PEX-AL-PEX are made into GB/T 18997 standard, at the same time, it can conforms to EN ISO21003 standard in Europe & ASTM F 1281/1282 standard in the USA. The technical index of Pipa multilayer PEX-AL-PEX as below:

Barang
Indeks Teknis
Kekuwatan Blasting

Pipa 12mmâ ‰ ¥ 7Mpa

Pipa 16mmâ ‰ ¥ 6Mpa

Pipa 20mmâ ‰ ¥ 5Mpa

Pipa 25mm / 26mm / 32mmâ ‰ ¥ 4Mpa

Kekuwatan Dering Pipa

Pipa 12mmâ ‰ ¥ 2100N

Pipa 16mmâ ‰ ¥ 2300N

Pipa 20mm / 25mm / 26mmâ ‰ ¥ 2500N

Pipa 32mmâ ‰ ¥ 2650N

Tekanan Berkelanjutan
Ing suhu 82â "ƒ & tekanan uji 2,72Mpa suwene 10 jam, ora istirahat.
Konduktivitas Termal
0,45 W / (mk)
Koefisien ekspansi termal
0,025 mm / (mk)
Bending Radius
â ‰ ¥ 5D (D =PipaNjabaDia.)


Alat Fittings & InstalasiPEX-AL-PEX Pipe Fittings

SUNPLAST is a integated provider of Pipa multilayer PEX-AL-PEX systems. To support the connection of Pipa multilayer PEX-AL-PEX, SUNPLAST is also able to provide complete range of brass fittings & installation tools, see below:

â € »16-32mmperlengkapan kompresi kuningan
â € »16-32mmperlengkapan pencet kuningan
Piranti instalasi, kayata alat pers, cutter, reamer, spring mlengkung, lsp


Shimi & Pangiriman
Due to superior quality & best factory prices, we have been building strong & close business relationship with the customers abroad. Till now, SUNPLAST Pipa multilayer PEX-AL-PEX has been serviced to more than 30 countries, with major of our customers are from Europe & the USA. All our customers are satisfied about our service.


SUNPLAST Pipa multilayer PEX-AL-PEX has been the first choice for our customers.

PEX-AL-PEX Multilayer Pipe Loading     

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi pangembangan luwih saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya pipa multilayer pex-al-pex ing Tiongkok. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa Multilayer PEX-AL-PEX, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.