Pipa Multilayer PE-AL-PE Warna Kuning Kanggo Gas
  • Air ProPipa Multilayer PE-AL-PE Warna Kuning Kanggo Gas
  • Air ProPipa Multilayer PE-AL-PE Warna Kuning Kanggo Gas
  • Air ProPipa Multilayer PE-AL-PE Warna Kuning Kanggo Gas

Pipa Multilayer PE-AL-PE Warna Kuning Kanggo Gas

ASTM 1282 Pipa Multilayer Warna Kuning PE-AL-PE Kanggo Gas, digawe saka bahan baku berkualitas, ukuran sing kasedhiya saka 16-32mm, rega sing paling kompetitif & pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PE-AL-PE kanggo gas !!!

Model:SP-2001

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipa Multilayer PE-AL-PE Warna Kuning Kanggo Gas

Pipa multilayer PE-AL-PE minangka produk revolusioner kanggo pasar gas. Dheweke kabukten luwih efektif, luwih gampang lan luwih cepet dipasang uga duwe ciri lan mupangat sing unggul dibandhingake karo pipa gas tradisional.

 

Pipa multilayer SUNPLAST PE-AL-PE minangka pipa gabungan sing limang lapisan. Loro-lorone lapisan njero & njaba yaiku material HDPE (polietilen), lapisan tengah inti aluminium sing dilas nganggo cara las utawa las laser bungkus, yaiku 100% gas / oksigen sing kenceng. Antarane lapisan aluminium & lapisan HDPE ana lapisan adesif ikatan. Kabeh lapisan diekstrusi ing sawijining langkah.

PE-AL-PE Pipe For Gas

Jeneng produk

Pipa gas PE-AL-PE

Ukuran kasedhiya

12 × 1,5mm, 16 × 2.0mm, 20 × 2.0mm, 26 × 3.0mm, 32 × 3.0mm

Maks. Tekanan kerja

0,4Mpa utawa 4 bar

Maks. Suhu kerja

-2040â „ƒ

Materi

Lapisan batin & njaba yaikuprawanHDPE(Polietilen), Lapisan tengah minangka inti Aluminium

Metode las aluminium

Tumpang tindih sing dipasang nganggo ultrasonik, utawa laser bokong sing dilas nganggo argon-arc

Werna kasedhiya

Kuning kanggo gas, utawa miturut panjaluk

Standar tindakake kanggo

ISO 17484, ASTM 1282

Tandha ing pipa

Logo pelanggan bisa dicap

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik.

Cara ngemas

Dikemas ing koil kanthi dawane 50m / 100m / 200m / 500m. Saben kumparan ing karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Udakara 7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft

Wektu Warranty

15 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk

Pipa multilayer PE-AL-PE kanggo gas bisa disedhiyakake saka 12mm nganti 32mm, kaya ing ngisor iki:

Spesifikasi

Dia njaba.

Inner Dia.

Tembok Kandel

Alu Kandel

Packing Legth

(mm)

(inci)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(m / koil)

12 × 1,5

3/8 "

12

9

1.5

0.20

50/100/20022/300/500

16 × 2.0

1/2 "

16

12

2.0

0.20 

50/100/20022

20 × 2.0

3/8 "

20

16

2.0

0.25

50/100/20022

25 × 2,5

3/4 "

25

20

2.5

0.25

50/100

26 × 3.0

3/4 "

26

20

3.0

0.30

50/100

32 × 3.0

1 "

32

26

3.0

0.30

50/100


Alat Fittings & InstalasiPEX-AL-PEX Pipe Fittings

To support the connection of Pipa gas PE-AL-PE, SUNPLAST is available to provide complete range of brass fittings & installation tools:

â € »Fittings kompresi kuningan 16-32mm
â € »Fittings press kuningan 16-32mm
â € »Piranti instalasi, kayata alat pers, cutter, reamer, spring bending., lsp


Shimen
Pipa multilayer SUNPLAST wis ngekspor menyang luwih saka 15 negara & wilayah ing saindenging jagad, kita wis nggawe hubungan bisnis sing dawa lan apik karo para pelanggan. Thanks kanggo kualitas unggul & layanan paling apik, kabeh pelanggan seneng karo kita.

      


      


Pitakon:  
※What's the main advantages of Pipa gas PE-AL-PE by comparing to traditional gas pipes? 
A:Pipa multilayer PE-AL-PE nduweni struktur 5 lapis, struktur khusus iki menehi pipa multilayer PE-AL-PE minangka solusi ideal kanggo gas.

Bandingake karo pipa plastik kanggo gas: Pipa multilayer PE-AL-PE minangka pipa penghalang oksigen, lan 100% oksigen / gas kenceng, intensitas sing luwih dhuwur amarga inti aluminium ing tengah.

Bandingake karo pipa baja / tembaga kanggo gas: Pipa multilayer PE-AL-PE fleksibel lan entheng, gampang dipasang. Pipa multilayer bisa dikemas kanthi dawa 50-500m, lan kurang perlengkapan dibutuhake

※Is SUNPLAST Pipa gas PE-AL-PE burning resistant? 
A:Yes, SUNPLAST Pipa gas PE-AL-PE does not burn readily due to internal metal layer. With the test by the national fire proof construction material quality supervisory test center, the fire resistance of pipe is proved to reach grade B1 of GB 8624.

※What fittings can SUNPLAST provide for Pipa gas PE-AL-PE? 
A:SUNPLAST bisa nyedhiyakake rong jinis fittings kuningan, yaiku: fittings kompresi kuningan & fittings press kuningan. Ukuran perlengkapan sing bisa diwenehake yaiku saka 16mm-32mm.

Kanggo nyambungake perlengkapan press kuningan, SUNPLAST uga bisa nyedhiyakake alat penet & aksesoris liyane, kayata alat pemotong pipa, reamer, spring lentur, lsp.


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, liwat pangembangan luwih saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya pipa multilayer warna kuning kanggo gas ing Tiongkok. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa Multilayer Warna Kuning PE-AL-PE Kanggo Gas, China, pemasok, pabrik, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.