Multilayer Tubing
  • Air ProMultilayer Tubing
  • Air ProMultilayer Tubing
  • Air ProMultilayer Tubing
  • Air ProMultilayer Tubing
  • Air ProMultilayer Tubing
  • Air ProMultilayer Tubing
  • Air ProMultilayer Tubing
  • Air ProMultilayer Tubing
  • Air ProMultilayer Tubing

Multilayer Tubing

Multilayer Tubing kanggo pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95â "ƒ & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

Model:SP-2002

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Multilayer TubingPEX-AL-PEX

Pipa multilayer PEX-AL-PEX, dikenal minangka pipa MCLP (pipa komposit multilayer), kalebu struktur limang lapis. Lapisan njero & njaba digawe nganggo bahan PEX-b, lapisan tengah yaiku inti aluminium sing dilas nganggo metode las laser bokong utawa metode las sing tumpang tindih. Antarane materi PEX & inti aluminium, digunakake adesif khusus.


Pipa multilayer SUNPLAST PEX-AL-PEX nggabungake kaluwihan pipa logam lan plastik, kinerja sing unggul nggawe pipa multilayer PEX-AL-PEX dadi pilihan sing paling apik kanggo sistem pipa banyu & pemanas ngisor lantai.
â € »Fleksibel lan gampang dipasang                         
â € »Kinerja sing apik kanggo suhu dhuwur
Pipa multilayer PEX-AL-PEX bisa digunakake ing T-max. 95â "ƒ sajrone 50 taun.
â € »Pipa penghalang oksigen 
Lapisan inti aluminium kanthi andal bisa nyegah oksigen / gas ora bisa nembus menyang pipa, iki bakal nglindhungi bagean kuningan saka karat
â € »Kesehatan & cocog kanggo pasokan banyu sing bisa diombe.
Bahan kasebut higienis lan netral, sanajan fluktuasi nilai banyu PH sing dhuwur ing banyu keran.
â € »korosi gratis
PEX-b kalebu bahan inert, stabil tumrap pelarut lan bahan kimia liyane

Jeneng produk

Pipa multilayer PEX-AL-PEX

Ukuran kasedhiya

12 × 1.5mm, 16 × 2.0mm, 20 × 2.0mm, 25 × 2.5mm, 26 × 3.0mm, 32 × 3.0mm

Maks. rating tekanan

PN10 bar (PN12.5 bar kanggo pipa las laser)

Maks. Suhu kerja

95â „ƒ

Bahan sing digunakake

Lapisan batin & njaba yaiku PEX-b, lapisan Tengah minangka inti Aluminium

Metode las aluminium

Tumpang tindih sing dipasang nganggo ultrasonik, utawa laser bokong sing dilas nganggo argon-arc

Werna kasedhiya

Pelanggan reguler kasedhiya warna putih, abang / kuning utawa liyane

Standar tindakake kanggo

ASTM F 1281, EN ISO21003, DIN8077 / 8078

Tandha ing pipa

Pelanggan'logo s bisa dicap

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik.

Cara ngemas

Kanggo dikemas ing koil kanthi 50m / 100m / 200m / 500m, saben gulung ing karton utawa tas PP.

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Udakara 7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 15-20 dina kanggo wadhah 40ft.

Wektu Warranty

15 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk
SUNPLAST Pipa multilayer PEX-AL-PEX can be provide from 12-32mm (outer diameter): 

Spesifikasi

Dia njaba.

Inner Dia.

Tembok Kandel

Alu Kandel

Panjang Coil

(mm)

(inci)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(m / koil)

12 × 1,5

3/8 "

12

9

1.5

0.20

50/100/20022/300/500

16 × 2.0

1/2 "

16

12

2.0

0.20

50/100/20022

20 × 2.0

5/8 "

20

16

2.0

0.25

50/100/20022

25 × 2,5

3/4 "

25

20

2.5

0.25

50/100

26 × 3.0

3/4 "

26

20

3.0

0.30

50/100

32 × 3.0

1 "

32

26

3.0

0.30

50/100

 


Alat Fittings & InstalasiPEX-AL-PEX Pipe Fittings

Kanggo ndhukung sambungan pipa PEX-AL-PEX, SUNPLAST kasedhiya kanggo nyedhiyakake macem-macem alat tembaga & alat instalasi:

â € »Fittings kompresi kuningan 16-32mm
â € »Fittings press kuningan 16-32mm
â € »Piranti instalasi, kayata alat pers, cutter, reamer, spring bending., lsp


Shimen
SUNPLAST Pipa multilayer PEX-AL-PEX has been exporting to more than 15 countries & areas in worldwide, we have been building a long & good business relationship with our customers. Thanks to the superior quality & best service, all customers are happy on us. 

      


      


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi pangembangan luwih saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya pipa multilayer pex-al-pex warna kuning ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Multilayer Tubing, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.