Pipa Pemanas PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Pemanas PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Pemanas PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Pemanas PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Pemanas PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Pemanas PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Pemanas PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Pemanas PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Pemanas PEX-AL-PEX
  • Air ProPipa Pemanas PEX-AL-PEX

Pipa Pemanas PEX-AL-PEX

Pipa Pemanas PEX-AL-PEX kanggo pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95 "& 1 & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

Model:SP-2002

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipa Pemanas PEX-AL-PEXPEX-AL-PEX

Pipa multilayer PEX-AL-PEX, dikenal minangka pipa MCLP (pipa komposit multilayer), kalebu struktur limang lapis. Lapisan njero & njaba digawe nganggo bahan PEX-b, lapisan tengah yaiku inti aluminium sing dilas nganggo metode las laser bokong utawa metode las sing tumpang tindih. Antarane materi PEX & inti aluminium, digunakake adesif khusus.


Pipa multilayer SUNPLAST PEX-AL-PEX nggabungake kaluwihan pipa logam lan plastik, kinerja sing unggul nggawe pipa multilayer PEX-AL-PEX dadi pilihan sing paling apik kanggo sistem pipa banyu & pemanas ngisor lantai.
â € »Fleksibel lan gampang dipasang                         
â € »Kinerja sing apik kanggo suhu dhuwur
Pipa multilayer PEX-AL-PEX bisa digunakake ing T-max. 95â "ƒ sajrone 50 taun.
â € »Pipa penghalang oksigen 
Lapisan inti aluminium kanthi andal bisa nyegah oksigen / gas ora bisa nembus menyang pipa, iki bakal nglindhungi bagean kuningan saka karat
â € »Kesehatan & cocog kanggo pasokan banyu sing bisa diombe.
Bahan kasebut higienis lan netral, sanajan fluktuasi nilai banyu PH sing dhuwur ing banyu keran.
â € »korosi gratis
PEX-b kalebu bahan inert, stabil tumrap pelarut lan bahan kimia liyane

Jeneng produk

Pipa multilayer PEX-AL-PEX

Ukuran kasedhiya

12 × 1.5mm, 16 × 2.0mm, 20 × 2.0mm, 25 × 2.5mm, 26 × 3.0mm, 32 × 3.0mm

Maks. rating tekanan

PN10 bar (PN12.5 bar kanggo pipa las laser)

Maks. Suhu kerja

95â „ƒ

Bahan sing digunakake

Lapisan batin & njaba yaiku PEX-b, lapisan Tengah minangka inti Aluminium

Metode las aluminium

Tumpang tindih sing dipasang nganggo ultrasonik, utawa laser bokong sing dilas nganggo argon-arc

Werna kasedhiya

Pelanggan reguler kasedhiya warna putih, abang / kuning utawa liyane

Standar tindakake kanggo

ASTM F 1281, EN ISO21003, DIN8077 / 8078

Tandha ing pipa

Pelanggan'logo s bisa dicap

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik.

Cara ngemas

Kanggo dikemas ing koil kanthi 50m / 100m / 200m / 500m, saben gulung ing karton utawa tas PP.

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Udakara 7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 15-20 dina kanggo wadhah 40ft.

Wektu Warranty

15 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk
SUNPLAST Pipa multilayer PEX-AL-PEX can be provide from 12-32mm (outer diameter): 

Spesifikasi

Dia njaba.

Inner Dia.

Tembok Kandel

Alu Kandel

Panjang Coil

(mm)

(inci)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(m / koil)

12 × 1,5

3/8 "

12

9

1.5

0.20

50/100/20022/300/500

16 × 2.0

1/2 "

16

12

2.0

0.20

50/100/20022

20 × 2.0

5/8 "

20

16

2.0

0.25

50/100/20022

25 × 2,5

3/4 "

25

20

2.5

0.25

50/100

26 × 3.0

3/4 "

26

20

3.0

0.30

50/100

32 × 3.0

1 "

32

26

3.0

0.30

50/100

 


Alat Fittings & InstalasiPEX-AL-PEX Pipe Fittings

Kanggo ndhukung sambungan pipa PEX-AL-PEX, SUNPLAST kasedhiya kanggo nyedhiyakake macem-macem alat tembaga & alat instalasi:

â € »Fittings kompresi kuningan 16-32mm
â € »Fittings press kuningan 16-32mm
â € »Piranti instalasi, kayata alat pers, cutter, reamer, spring bending., lsp


Shimen
SUNPLAST Pipa multilayer PEX-AL-PEX has been exporting to more than 15 countries & areas in worldwide, we have been building a long & good business relationship with our customers. Thanks to the superior quality & best service, all customers are happy on us. 

      


      


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi pangembangan luwih saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya pipa multilayer pex-al-pex warna kuning ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa Pemanas PEX-AL-PEX, Cina, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.