HDPE Water Pipe

Pipa HDPE EN 12201 standar (werna pipa pipa) ing werna ireng / biru kanggo banyu, ukuran saka dn20-1000mm kanthi rating tekanan SDR11, SDR13.6, SDR17, SDR21 SDR26, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun , disetujoni dening test test CE certificate BS6920, lengkap pipa fitting HDPE sing kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane pipa banyu HDPE saka SUNPLAST!
View as