HDPE Pipe

Pipa HDPE, sing digawe saka materi PE80 PE100 prawan sing pretondha, bisa ketemu karo ISO4427, EN 12201, DIN8077 / 8078, AS 4130 standar. Pipa SUNPLAST HDPE bisa nyedhiyani saka dn20-1200mm ing SDR33 / SDR26 / SDR21 / SDR17 / SDR13.6 / SDR11 / SDR9. Pipa HDPE disetujoni dening sertifikat CE, lan SUNPLAST bisa menehi garansi kualitas 15 taun. Hubungi kita kanggo rincian liyane kanggo pipa HDPE !!
View as