PP Fleksibel Fitting

PP kompresi fitting kanggo pipa HDPE, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, kualitas dijamin karo 15 taun, prices grosir competitive, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo katrangan luwih lengkap saka PP Compression Fittings saka SUNPLAST !!!
View as  
 
  • Clamp Saddle for HDPE pipe, available 20-110mm in PN16 & amp; PN10, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo katrangan liyane Clamp Saddle !!!

  • PP Compression Coupler / Coupling for HDPE pipe, available 20-110mm in PN16 & amp; PN10, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo katrangan luwih saka PP Compression Coupler / Coupling !!!

  • PP kompresi 90 derajat elastis pipa HDPE, kasedhiya 20-110mm ing PN16 & amp; PN10, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian luwih saka PP kompresi 90 degree elbow !!!

  • PP Compression Flange for HDPE pipe, available 20-110mm in PN16 & amp; PN10, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo katrangan liyane PP Compression Flange !!!

  • PP Compression Equal Tee for HDPE pipe, available 20-110mm in PN16 & amp; PN10, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane PP Compression Equal Tee !!!

  • PP Compression End Cap / Pipe Cap / Pipe End for HDPE pipe, available 20-110mm in PN16 & amp; PN10, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane PP Compression End Cap / Pipe Cap / Pipe End !!!

 12345...6