HDPE Pipe Fittings

SUNPLAST minangka produsen pipa pipa HDPE ing China. Fitting pipa HDPE bisa disedhiyakake minangka: Fitting HDPE butt fitting, fitting HDPE electrofusion fitting PP kompresi. Kanggo digawe saka bahan PE100 utawa PE80 kualitas dhuwur, SUNPLAST bisa nyedhiyani wektu babar pisan kualitas 15 taun kanggo kabeh pipa fitting HDPE. Hubungi kita kanggo rincian liyane kanggo pipa fitting HDPE.
View as  
 
  • Injection Molded HDPE Butt Fusion 90 Degree Elbow for HDPE pipes, available 63-800mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas apik dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, STOCK AVAILBLE kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian luwih saka HDPE Butt Fusion 90 Elbow Elbow !!!

  • Injection Molded HDPE Butt Fusion 45 Degree Elbow for HDPE pipes, available 63-800mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas apik dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, STOCK AVAILBLE kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian luwih saka HDPE Butt Fusion 45 Sisir Sikil !!!

  • Injection Molded HDPE Butt Fusion 22.5 Degree Elbow for HDPE pipes, available 110-800mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, stock kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane HDPE Butt Fusion 22.5 Elbow Elbow !!!

  • Injection molded HDPE Butt Fusion Cross Fittings for HDPE pipes, available 63-630mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, stock kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane HDPE Butt Fusion Cross Fitting !!!

  • Injection molded HDPE Butt Fusion Equal Tee for pipes HDPE, available 63-800mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, stock kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane HDPE Butt Fusion Equal Tee !!!

  • Injection molded HDPE butt fusion end cap for HDPE pipes, available dn75-1200mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, stock kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi us kanggo rincian liyane HDPE butt fusion end cap !!!