HDPE Butt Fusion Welding Machine

HDPE butt fusion machine welding machine manual utawa hydraulic type, kasedhiya kanggo weld dn63-1200mm karo model beda kanggo choice.High kualitas dijamin karo 1 taun, wektu layanan tahan lama, competitive borongan prices, stock kasedhiya pengiriman pitunjuk bisa ketemu. Hubungi kami kanthi bebas kanggo rincian HDPE butt welding machine saka SUNPLAST !!!
View as