HDPE Butt Fusion Fittings

Ukuran fitting HDPE standar EN12201-3, EN1555, EN ISO 15494 fitting HDPE standar, ukurane saka dn63-800mm ing SDR11 SDR17, Kualitas unggul dijamin karo 15 taun, harga grosir paling kompetitif sing kasedhiya, stock sing kasedhiya kanggo ukuran reguler pangiriman pitakon bisa ditemokake. Hubungi kita bebas kanggo rincian liyane HDPE butt campuran fitting saka SUNPLAST !!!
View as  
 
  • Injection Molded HDPE Butt Fusion 90 Degree Elbow for HDPE pipes, available 63-800mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas apik dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, STOCK AVAILBLE kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian luwih saka HDPE Butt Fusion 90 Elbow Elbow !!!

  • Injection Molded HDPE Butt Fusion 45 Degree Elbow for HDPE pipes, available 63-800mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas apik dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, STOCK AVAILBLE kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian luwih saka HDPE Butt Fusion 45 Sisir Sikil !!!

  • Injection Molded HDPE Butt Fusion 22.5 Degree Elbow for HDPE pipes, available 110-800mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, stock kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane HDPE Butt Fusion 22.5 Elbow Elbow !!!

  • Injection molded HDPE Butt Fusion Cross Fittings for HDPE pipes, available 63-630mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, stock kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane HDPE Butt Fusion Cross Fitting !!!

  • Injection molded HDPE Butt Fusion Equal Tee for pipes HDPE, available 63-800mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, stock kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane HDPE Butt Fusion Equal Tee !!!

  • Injection molded HDPE butt fusion end cap for HDPE pipes, available dn75-1200mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, stock kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi us kanggo rincian liyane HDPE butt fusion end cap !!!