HDPE Butt Fusion Pipe Ngurangi Kopling

HDPE Butt Fusion Pipe Ngurangi Kopling

HDPE Butt Fusion Pipe Reducing Coupling, kasedhiya 63-630mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin sajrone 15 taun, rega grosir kompetitif, stok kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan HDPE red fusion reducer !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

HDPE Butt Fusion Pipe Ngurangi KoplingHDPE Butt Fusion Fittings

Cara nggabungake bokong yaiku metode sing paling umum kanggo nyambungake pipa polietilen ing kabeh diameter. Pucuk pipa polietilen nalika digawe panas lan digandhengake kanthi tekanan karo peralatan khusus dadi pipa "bukti bocor" terus-terusan. Nggawe kanthi tepat, fusi pipa kuat kaya pipa kasebut dhewe lan duwe jangka panjang sing padha.


Fitting fusion SUNPLAST HDPE digawe dening bahan baku PE80 utawa PE100 sing diimpor saka pemasok terkenal sing resistensi dhuwur, umume digunakake ing sistem pipa SUNPLAST HDPE kanggo banyu & gas. Fusion fusion HDPE bisa kanthi standar EN12201-3, EN1555 & EN ISO 15494.SUNPLAST duwe kemampuan nyedhiyakake fittings butiran HDPE kanthi macem-macem ukuran saka DN63mm nganti DN800mm ing SDR11 & SDR13.6 / SDR17, kalebu: tutup pungkasan, flange rintisan, cincin gawe baja, tee padha, nyuda tee, reducer, sikut 45deg, sikut 90deg., Lsp.


Cathetan: SUNPLAST duwe akeh stok kanggo ukuran normal, bisa dikirim ing wektu sing cendhak !!


Jeneng produk 

HDPEReducer / nyuda kopling

Spesifikasi kasedhiya 

DN63-630mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR11 & SDR13.6 / SDR17

Materi sing bakal digunakake 

Virgin PE80 utawa bahan baku PE100

Werna kasedhiya 

Ireng, biru & kuning, utawa saben panjaluk.

Standar sing ngetutake 

EN12201-3, EN1555, EN ISO 15494

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik. 

Cara ngemas 

Dia cilik. 63-280mm dikemas nganggo karton, dia.315-800mm gedhe dibungkus nganggo tas PP

MOQ 

Bisa dirembug 

Wektu produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Wektu Warranty 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Jangka wektu pambayaran 

T / T utawa LC nalika ndeleng 

Port loading FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, China 


Spesifikasi Produk

HDPE reducer bisa disedhiyakake saka dn63mm nganti dn630mm, kanthi dimensi kaya ing ngisor iki:

ProductJeneng

Specification

SDR17

SDR11

HDPE Butt Fusion Ngurangi Coupler

(HDPE Ngurangi Coupler)

HDPE Reducing Coupler

63 × 50

 

75 × 50

 

75 × 63

 

90 × 50

90 × 63

90 × 75

110 × 50

110 × 63

110 × 75

110 × 90

125 × 63

125 × 75

125 × 90

125 × 110

140 × 63

 

140 × 75

 

140 × 90

140 × 110

140 × 125

160 × 50

160 × 63

160 × 75

160 × 90

160 × 110

 

160 × 125

 

160 × 140

180 × 110

 

180 × 125

 

180 × 140

180 × 160

200 × 63

200 × 75

200 × 90

200 × 110

 

200 × 125

200 × 160

 

225 × 63

 

225 × 75

 

225 × 90

225 × 110

225 × 160

 

225 × 200

 

250 × 63

250 × 75

250 × 90

 

250 × 110

 

250 × 125

250 × 160

250 × 200

250 × 225

280 × 110

280 × 125

280 × 140

280 × 160

280 × 180

280 × 200

280 × 225

280 × 250

315 × 90

315 × 110

315 × 125

 

315 × 160

 

315 × 200

315 × 225

 

315 × 250

315 × 280

 

355 × 110

355 × 160

 

355 × 200

355 × 225

355 × 250

355 × 280

355 × 315

400 × 200

400 × 225

400 × 250

400 × 315

400 × 355

450 × 200

 

450 × 225

 

450 × 250

 

450 × 280

 

450 × 315

 

450 × 355

 

450 × 400

 

500 × 200

 

500 × 225

 

500 × 250

 

500 × 280

 

500 × 315

 

500 × 355

 

500 × 400

 

500 × 450

 

560 × 315

 

560 × 355

 

560 × 400

 

560 × 450

 

560 × 500

 

630 × 315

 

630 × 355

 

630 × 400

 

630 × 450

 

630 × 500

 

630 × 560


Bahan Baku
Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.

                                                     


Loading & Pangiriman
Fittings pipa SUNPLAST HDPE duwe reputasi apik kanthi kualitas apik ing pasar ekspor. Perlengkapan wis diekspor menyang luwih saka 15 negara, lan kabeh pelanggan wareg.
      

        


        

      

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi pangembangan luwih saka 15 taun, saiki misuwur minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) / HDPE Pipe Fittings / HDPE Pipe Welding Machine ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: HDPE Butt Fusion Pipe Reducing Coupling, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.