Cincin Gawe Baja
  • Air ProCincin Gawe Baja
  • Air ProCincin Gawe Baja

Cincin Gawe Baja

Dering cadhangan baja kanggo pipa HDPE, diproduksi ing dn63-1200mm kanthi PN10 & PN16. Kustomisasi kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan cincin baja !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Cincin Gawe Baja / Flange BajaHDPE Butt Fusion Fittings

Cara nggabungake bokong yaiku metode sing paling umum kanggo nyambungake pipa polietilen ing kabeh diameter. Pucuk pipa polietilen nalika digawe panas lan digandhengake kanthi tekanan karo peralatan khusus dadi pipa "bukti bocor" terus-terusan. Nggawe kanthi tepat, fusi pipa kuat kaya pipa kasebut dhewe lan duwe jangka panjang sing padha.


Fitting fusion SUNPLAST HDPE digawe dening bahan baku PE80 utawa PE100 sing diimpor saka pemasok terkenal sing resistensi dhuwur, umume digunakake ing sistem pipa SUNPLAST HDPE kanggo banyu & gas. Fusion fusion HDPE bisa kanthi standar EN12201-3, EN1555 & EN ISO 15494.SUNPLAST duwe kemampuan nyedhiyakake fittings butiran HDPE kanthi macem-macem ukuran saka DN63mm nganti DN800mm ing SDR11 & SDR13.6 / SDR17, kalebu: tutup pungkasan, flange rintisan, cincin gawe baja, tee padha, nyuda tee, reducer, sikut 45deg, sikut 90deg., Lsp.


Cathetan: SUNPLAST duwe akeh stok kanggo ukuran normal, bisa dikirim ing wektu sing cendhak !!


Jeneng produk 

Cincin gawe baja

Spesifikasi kasedhiya 

110-1200

Rating SDR / tekanan 

PN10 & PN16

Materi sing bakal digunakake 

Baja tahan karat utawa baja karbon

Werna kasedhiya 

Galvanis utawa dilapisi dening PP kanggo baja karbon

Standar sing ngetutake 

EN1092, BS 10 TALE D, ASTM B 16.5 (bisa disesuaikan digawe saben panjaluk)

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik. 

Cara ngemas 

Kanggo dikemas ing kasus kayu utawa palet

MOQ 

Bisa dirembug 

Wektu produksi 

10-15 dina kanggo wadhah 20ft, 20-25 dina kanggo wadhah 40ft. 

Wektu Warranty 

1 taun kanggo panggunaan normal 

Jangka wektu pambayaran 

T / T utawa LC nalika ndeleng 

Port loading FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, China 


Spesifikasi Produk

Cincin gawe baja can be provided from dn110mm to dn1200mm, with the dimensions as below:

Jeneng Produk

Ukurane(mm)

Ukuran(mm)









Cincin Gawe Baja
PN1.0Mpa

STEEL BACKING RINGS

D

K

A

Lubuk No.

Hole Dia.

F110

220

180

115

8

18

F125

250

210

130

8

18

F140

250

210

145

8

18

F160

285

240

165

8

22

F180

285

240

185

8

22

F200

340

295

205

8

22

F225

340

295

230

8

22

F250

395

350

255

12

22

F280

395

350

285

12

22

F315

445

400

320

12

22

F355

505

460

360

16

22

F400

565

515

408

16

26

F450

615

565

458

20

26

F500

670

620

508

20

26

F560

780

725

568

20

30

F630

780

725

638

20

30

F710

895

840

720

24

30

F800

1015

950

810

24

33

F900

1115

1050

910

28

33

F1000

1230

1160

1010

28

36

F1200

1455

1380

1210

32

39





Cincin Gawe Bajas

PN1.6Mpa

STEEL BACKING RINGS

F110

220

180

115

8

18

F125

250

210

130

8

18

F140

250

210

145

8

18

F160

285

240

165

8

22

F180

285

240

185

8

22

F200

340

295

205

12

22

F225

340

295

230

12

22

F250

405

355

255

12

26

F280

405

355

285

12

26

F315

460

410

320

12

26

F355

520

470

360

16

26

F400

580

525

408

16

30

F450

640

585

458

20

30

F500

715

650

508

20

33

F560

840

770

568

20

36

F630

840

770

638

20

36


Bahan Baku
Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.

                                                     


Loading & Pangiriman
Fittings pipa SUNPLAST HDPE duwe reputasi apik kanthi kualitas apik ing pasar ekspor. Perlengkapan wis diekspor menyang luwih saka 15 negara, lan kabeh pelanggan wareg.
      

        


        

      

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi pangembangan luwih saka 15 taun, saiki misuwur minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) / HDPE Pipe Fittings / HDPE Pipe Welding Machine ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Rings Backing Steel, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.