Poly Water Pipe
  • Air ProPoly Water Pipe
  • Air ProPoly Water Pipe
  • Air ProPoly Water Pipe

Poly Water Pipe

ISO4427 / 4130 / BS EN 12201 standard HDPE Pipe ï¼Poly Pipe) warna hitam / biru untuk pasokan air, diproduksi saka dn20-1200mm dengan tekanan tekanan bar PN5-PN20, kualitas dijamin 15 tahun, disetujui oleh sertifikat CE & amp; Laporan tes BS6920, fitting pipa HDPE lengkap. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE pipa sumber banyu saka SUNPLAST !!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

HDPE Pipe (Poly Poly) In Black / Blue Color For Water Supply

   HDPE Water Pipe
Pipa HDPE, uga diarani pipa polietilena kanthi pipa utawa pipa pipa dhuwur, sing dadi solusi becik kanggo sumber banyu sing bisa ditemokaké. Pipa SUNPLAST HDPE digawe dening bahan mentahan PE80 utawa PE100 sing unggul saka panyedhiya materi donya. Pipa banyu HDPE bisa ketemu karo standar ISO4427, sabanjuré, bisa uga tundhuk standar AS / NZS 4130, EN 13244/12201 DIN 8077/8078. Pipa saka SUNPLAST wis liwati tes kesehatan sing ketat ing pusat tes UK sing disebut kredibilitas BS6920, sing mbuktikake pipa HDPE sing cocok kanggo ngombe banyu.


Ing ngisor iki, mangga mirsani informasi ringkes pipa HDPE kita:

Jeneng produk 

Pipa banyu HDPE 

Spesifikasi sing kasedhiya 

DN20-1000mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR0-PN20, SDR11-PN16, SDR13.6-PN12.5, SDR17-PN10, SDR21-PN8, SDR26-PN6, SDR33-PN5 

Material sing bakal digunakake 

prawan materi PE80 utawa PE100 

Werna kasedhiya 

Warna ireng karo garis biru utawa werna biru, utawa minangka panjalukan 

Standar sing ngetutake 

ISO 4427, AS / NZS 4130, BS EN 13224/12201, DIN 8077/8078, standar internasional liyane. 

Tandha ing pipo 

Saben panyuwunan customer. 

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanggo jumlah cilik. 

Cara pengepakan 

Pipe dia. dn20-63mm bisa ing gulungan karo 50/100/200 / 300m dawa, pipa dia. dn75-1200mm ing bar karo 5.8m utawa 11.8m dawa 

MOQ 

Negotiable 

Wektu timbal produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Warranty wektu 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Istilah pembayaran 

T / T utawa LC ing ngarsane 

Port pamasangan FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, Cina 


Product Spesifikasi
SUNPLAST bisa nyedhiyakake pipa HDPE saka dn20 dadi dn1200mm, kanthi spesifikasi kaya ing ngisor iki:

SDR Ratings

SDR33

SDR26

SDR21

SDR17

SDR13.6

SDR11

SDR9

Normal Pressure (Mpa)

0,5

0.6

0,8

1.0

12.5

16

20

Normalis Diameter

dn (mm)

Ketebalan Tembok

e (mm)

20

 

 

 

 

 

2.0

2.3

25

 

 

 

 

2.0

2.3

3.0

32

 

 

 

2.0

2.4

3.0

3.6

40

 

 

2.0

2.4

3.0

3.7

4.5

50

 

2.0

2.4

3.0

3.7

4.6

5.6

63

 

2.5

3.0

3.8

4.7

5.8

7.1

75

 

2.9

3.6

4.5

5.6

6.8

8.4

90

 

3.5

4.3

5.4

6.7

8.2

10.1

110

 

4.2

5.3

6.6

8.1

10,0

12.3

125

 

4.8

6.0

7.4

9.2

11.4

14.0

140

 

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

15.7

160

 

6.2

7.7

9.5

11.8

14.6

17.9

180

 

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

20.1

200

 

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

22.4

225

 

8.6

10,8

13.4

16.6

20,5

25.2

250

 

9.6

11.9

14.8

18.4

22.7

27.9

280

 

10.7

13.4

16.6

20.6

25.4

31.3

315

9.7

12.1

15.0

18.7

23.2

28.6

35.2

355

10.9

13.6

16.9

21.1

26.1

32.2

39.7

400

12.3

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

44.7

450

13.8

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

50.3

500

15.3

19.1

23.9

29.7

36.8

45.4

55.8

560

17.2

21.4

26.7

33.2

41.2

50,8

62.5

630

19.3

24.1

30.0

37.4

46.3

57.2

70.3

710

21.8

27.2

33.9

42.1

52.2

64.5

79.3

800

24.5

30.6

38.1

47.4

58.8

72.6

89.3

900

27.6

34.4

42.9

53.3

66.2

81.7

 

1000

30.6

38.2

47.7

59.3

72.5

90.2

 

1200

36.7

45.9

57.2

67.9

88.2

 


HDPE Fittings HDPE Pipe Welding Machine

Kanggo ndhukung sambungan pipa HDPE, SUNPLAST uga bisa nyedhiyakake mesin welding HDPE lengkap. Fitting bisa nyedhiyakake kaya ing ngisor iki:SUNPLAST HDPE Fittings

à ¢  €  "DN20-110mm HDPE soket campuran fitting

â € »DN20-110mm PP kompresi fitting

â € »injeksi DN63-800mm mouded HDPE butt fusion fittings

â € »DN315-1000mm HDPE fabricated fittings

â € »DN20-630mm HDPE fitting fittings


Mesin welding pipa HDPE bisa nyedhiyakake kaya ing ngisor iki:

â € »DN20-110mm HDPE pipe socket fusion welding machine

â € »DN63-800mm HDPE pipe butt fusion welding machine

â € »DN20-630mm HDPE pipa electrofusion welding machine


Bahan mentahan
Material kinerja apik minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa tutup. Perusahaan SUNPLAST umume nganggo bahan mentah TOP KUALITAS saka pabrik-pabrik ing donya sing terkenal ing produksi pipa lan perlengkapan. Bahan-bahan kasebut diakoni minangka bahan mentah ndhuwur dening profesional ing pagawean iki. Kinerja sing luwih becik saka bahan lan stabilitas kasebut bakal ndadekake stasiun pipa SUNPLAST kualitas tinggi lan perlengkapan fleksibel ing pasar.

                                   

 

Loading Kiriman
Berkat kualitas unggul, kita wis nemtokake hubungan bisnis partner cedhak karo pelanggan saka luwih saka 30 negara, lan kita wis dadi akeh saran positif babagan kualitas.

       


       

  

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email: [email protected]

[email protected]
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053

Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuksi lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poly) kanggo saluran pembuangan banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Poly Water Pipe, China Poly Water Pipe, China Poly Water Pipe supplier, Poly Water Pipe supplier, Poly Water Pipe Manufacturers, Poly Water Pipe, China Poly Water Pipe, China Poly Water Pipe Pipa, Poly Water Pipe digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码