Pipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe
  • Air ProPipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe
  • Air ProPipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe
  • Air ProPipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe
  • Air ProPipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe

Pipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe

Pipe Reamer for PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, kasedhiya kanggo dn12-32mm, macem-macem jinis pilihan, wektu layanan tahan lama, harga grosir competitive, stock available & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kami kanthi bebas kanggo katrangan luwih rinci PEX-AL-PEX Pipe Reamer from SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipe Reamer For PEX-AL-PEX Multilayer Pipe

Reamer pipa digunakake kanggo rounding lan beveling pipa multilayer PEX-AL-PEX nalika instalasi. SUNPLAST bisa nyedhiyakake pipa reamers ing ngisor iki:

Foto

 Plastik Reamer

 PEX-AL-PEX Pipe Reamer

PEX-AL-PEX Pipe Reamer 

Pipe Reamer 

Model

SPTR-001

SPTR-002

SPTR-003

SPTR-004

Jeneng produk

Plastik Reamer

Plastik Reamer With Trimmer

T Reamer

T Reamer With Trimmer

Ukuran sing kasedhiya

12/16/20 / 26mm utawa 16/20/26 / 32mm

16/20 / 26mm utawa 20/26 / 32mm

16/20/26 / 32mm

16mm, 20mm, 26mm utawa 32mm

Material digunakake

ABS

ABS

Baja

Baja

Werna kasedhiya

Customized-made

Sampel kasedhiya

Ya, sampel sing kasedhiya kanggo jumlah cilik.

Cara pengepakan

Karton

MOQ

Negotiable

Mimpin wektu

Simpenan kasedhiya

Warranty wektu

1taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka manufaktur lan panyedhiya pipa reamer kanggo pipa multilayer pex-al-pex ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, China Pipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, China Pipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe supplier, Pipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe supplier, Pipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; Produsen PEX Pipe, Pipe Reamer PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe pabrik, China Pipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe produsen, China Pipe reamer PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe pabrik, Pipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe pipe, buy Pipe Reamer PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, Pipe Reamer For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码