HDPE Pipe With Flanges For Dredge & amp; Mining
  • Air ProHDPE Pipe With Flanges For Dredge & amp; Mining
  • Air ProHDPE Pipe With Flanges For Dredge & amp; Mining
  • Air ProHDPE Pipe With Flanges For Dredge & amp; Mining

HDPE Pipe With Flanges For Dredge & amp; Mining

ISO4427 standard HDPE / pipa pertambangan, dilebur nganggo flanges ing mburi loro, dhuwur 5,8m utawa 11.8m, cincin backing baja customri sing wis ana, kualitas apik lan paling murah. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE pipa pengorbanan kita !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

HDPE Pipe For Dredge Mining
Nalika gawé dredging dadi luwih populer saiki, pipa HDPE dadi pilihan sing paling becik kanggo transportasi ing tekanan cairan, kanthi campuran banyu lan inert kayata lempung, silt, pasir, kerikil lan padhet ukuran gedhe. HDPE Dredge Pipes digawe dening materi High Density Polyethylene lan bisa diprodhuksi ing macem-macem dimensi. Pipa-pipa pengeruk diprodhuksi lan dilasake nganggo rong adaptor flensa HDPE lan loro flanges baja, sing uga disebut minangka "pipa flang HDPE", saka rong pipa sing bisa disambungake kanthi gampang dening bebrapa lan ditutupi floaters supaya tetep ngambang ing sadhuwure segara . Dredger pipes luwih disenengi kanggo aplikasi tetanèn, pengerukan lumpur, proyek pertambangan. Dredge HDPE Pipes nggunakake bebarengan karo floaters diisi dening Polyurethane (umpluk) materi. Sawetara proyek kudu nggunakake hos karet kanggo aplikasi lumpur utawa banyu segara.

HDPE Dredging Pipe

Minangka solusi becik kanggo kerja pengerukan, pipa pengeruk HDPE nduweni akeh kaluwihan kaya ing ngisor iki:

â € »Resistance korosi: tahan dhuwur kanggo masang saka macem-macem jinis bahan kimia, ora korosi elektrokimia.
â € »Tegalan dhuwur: perpanjangan laju pipa HDPE, umume luwih saka 500%. Saliyané pemukiman basa sing ora rata, kemampuan adaptifé kuat banget, kinerja asyismik apik.
â € »Ringan: kanthi mbandhingaké pipa baja, pipa HDPE mung 1/5 pipa baja kanthi bobot.
à ¢  €  à ¢  €  "Gampang kanggo ngumpul utawa dismountable: HDPE ngeruk pipa gandheng karo flanges bisa dipun klempakaken utawa dipotong banget gampang.
à ¢  €  »Apik banget fleksibel lan resistance kanggo goresan kemampuan.
à ¢  €  »Good nyandhang resistance, koefisien gesekan rendah, cilik aliran resistance, excellent conveying kemampuan.
à ¢  €  »Biaya sistem kurang, biaya pangopènan kurang, bisa nyuda dramatically biaya kanggo project.
â € »Long service life.
â € »Kitar semula lan ramah lingkungan: Material HDPE bisa dienggo maneh, ngrampungake konsep konsekuensi lingkungan sing efektif kanggo panjaluk negara kita

Jeneng produk 

Pipa HDPE 

Spesifikasi sing kasedhiya 

DN110-1200mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR9-PN20, SDR11-PN16, SDR13.6-PN12.5, SDR17-PN10, SDR21-PN8, SDR26-PN6, SDR33-PN5 

Material sing bakal digunakake 

Virgin PE100 raw material 

Werna kasedhiya 

Werna ireng, utawa saben request 

Standar sing ngetutake 

ISO 4427, AS / NZS 4130, BS EN 13224/12201, DIN 8077/8078, standar internasional liyane. 

Baja flanges ing loro ends (ukuran) Flang baja bisa disesuaikan - digawe minangka saben request.
Material flange Baja tahan karat utawa baja karbon (galvanis utawa ditutupi dening PP)

Cara pengepakan 

Kanggo digawe ing bar karo 5.8m utawa 11.8m dawa 

MOQ 

Negotiable 

Wektu timbal produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Warranty wektu 

1 taun kanggo panggunaan normal 

Istilah pembayaran 

T / T utawa LC ing ngarsane 

Port pamasangan FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, Cina 


Spesifikasi Produk

SUNPLAST can provide Pipa HDPE from dn110mm to dn1200mm, with specifications as below:

SDR Ratings

SDR33

SDR26

SDR21

SDR17

SDR13.6

SDR11

SDR9

Normal Pressure (Mpa)

0,5

0.6

0,8

1.0

12.5

16

20

Normalis Diameter

dn (mm)

Ketebalan Tembok

e (mm)

110

 

4.2

5.3

6.6

8.1

10,0

12.3

125

 

4.8

6.0

7.4

9.2

11.4

14.0

140

 

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

15.7

160

 

6.2

7.7

9.5

11.8

14.6

17.9

180

 

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

20.1

200

 

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

22.4

225

 

8.6

10,8

13.4

16.6

20,5

25.2

250

 

9.6

11.9

14.8

18.4

22.7

27.9

280

 

10.7

13.4

16.6

20.6

25.4

31.3

315

9.7

12.1

15.0

18.7

23.2

28.6

35.2

355

10.9

13.6

16.9

21.1

26.1

32.2

39.7

400

12.3

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

44.7

450

13.8

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

50.3

500

15.3

19.1

23.9

29.7

36.8

45.4

55.8

560

17.2

21.4

26.7

33.2

41.2

50,8

62.5

630

19.3

24.1

30.0

37.4

46.3

57.2

70.3

710

21.8

27.2

33.9

42.1

52.2

64.5

79.3

800

24.5

30.6

38.1

47.4

58.8

72.6

89.3

900

27.6

34.4

42.9

53.3

66.2

81.7

 

1000

30.6

38.2

47.7

59.3

72.5

90.2

 

1200

36.7

45.9

57.2

67.9

88.2

 

Cathetan: flanges baja ing ends bisa disesuaikan - digawe minangka saben panjalukan.


Bahan mentahan
Material kinerja apik minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa tutup. Perusahaan SUNPLAST umume nganggo bahan mentah TOP KUALITAS saka pabrik-pabrik ing donya sing terkenal ing produksi pipa lan perlengkapan. Bahan-bahan kasebut diakoni minangka bahan mentah ndhuwur dening profesional ing pagawean iki. Kinerja sing luwih becik saka bahan lan stabilitas kasebut bakal ndadekake stasiun pipa SUNPLAST kualitas tinggi lan perlengkapan fleksibel ing pasar.

                                                     


Loading Kiriman
SUNPLAST Pipa HDPEs have been exporting to more than 10 countries, such as Bangladesh, India, Singapore, South Africa, Zambia, Netherlands, Denmark, Paraguay.,etc. Thanks to the superior quality, all customers are satisfied about us. SUNPLAST dredge HDPE pipe has been the first choice for our customers.

      

      


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email: [email protected]

[email protected]
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuksi lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poly) kanggo saluran pembuangan banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: HDPE Pipe With Flanges For Dredge & amp; Mining, China HDPE Pipe With Flanges For Dredge & amp; Mining, China HDPE Pipe With Flanges For Dredge & amp; Pemasok Pertambangan, Pipa HDPE Dengan Flensa Untuk Dredge & amp; Pemasok Pertambangan, Pipa HDPE Dengan Flensa Untuk Dredge & amp; Produsen Pertambangan, Pipa HDPE Kanthi Flanges Kanggo Pengeruk & amp; Pabrik Mining, China HDPE Pipe With Flanges For Dredge & amp; Pabrik Pabrik, China HDPE Pipe With Flanges For Dredge & amp; Pabrik Pertambangan, Pipa HDPE Kanthi Flanges Kanggo Pengeruk & amp; Tambang Mining, tuku pipa HDPE Kanthi Flanges Kanggo Dredge & amp; Mining, HDPE Pipe With Flanges For Dredge & amp; Mining digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码