HDPE / PPR Socket Fusion Welding Machine

Mesin welding soket fusion untuk pipa PPP pipa HDPE, kasedhiya 20-110mm, gampang dilakoni, high quality dijamin karo 1 taun, wektu layanan tahan lama, harga grosir competitive. Hubungi kami kanggo katrangan luwih lengkap soket fusion welding machine saka SUNPLAST !!!
View as  
 
 1