HDPE Electrofusion Fittings

HDPE electrofusion fittings in SDR11 for outdoor outdoor gas, ukuran saka dn20-630mm, digawe kanthi kualitas apik PE80 utawa PE100 materi, kualitas dijamin karo 15 taun, paling apik competitive grosir rega, stock kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE fittings fittings saka SUNPLAST !!!
View as  
 
  • HDPE electrofusion coupling / coupler in SDR11 for water & amp; outdoor gas, digawe kanthi kualitas apik PE80 utawa PE100 materi, kualitas dijamin karo 15 taun, paling apik competitive grosir rega, Simpenan kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman pituduh bisa ketemu. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE coupling electrofusion / coupler !!!

  • HDPE Electrofusion 45 Degree Elbow ing SDR11 kanggo banyu & amp; outdoor gas, digawe kanthi kualitas apik PE80 utawa PE100 materi, kualitas dijamin karo 15 taun, paling apik competitive grosir rega, Simpenan kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman pituduh bisa ketemu. Hubungi kami kanggo rincian liyane saka HDPE Electrofusion 45 Degree Elbow !!!

  • HDPE Electrofusion 90 Degree Elow ing SDR11 kanggo banyu & amp; outdoor gas, digawe kanthi kualitas apik PE80 utawa PE100 materi, kualitas dijamin karo 15 taun, paling apik competitive grosir rega, Simpenan kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman pituduh bisa ketemu. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE Electrofusion 90 Degree Elow !!!

  • HDPE Electrofusion Equal Tee ing SDR11 kanggo banyu & amp; outdoor gas, digawe kanthi kualitas apik PE80 utawa PE100 materi, kualitas dijamin karo 15 taun, paling apik competitive grosir rega, Simpenan kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman pituduh bisa ketemu. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE Electrofusion Equal Tee !!!

  • HDPE Electrofusion Reducing Tee ing SDR11 kanggo banyu & amp; outdoor gas, digawe kanthi kualitas apik PE80 utawa PE100 materi, kualitas dijamin karo 15 taun, paling apik competitive grosir rega, Simpenan kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman pituduh bisa ketemu. Hubungi kami kanggo rincian liyane HDPE Electrofusion Reducing Tee !!!

  • HDPE Electrofusion Reducer / Reducing Coupling in SDR11 for water & amp; outdoor gas, digawe kanthi kualitas apik PE80 utawa PE100 materi, kualitas dijamin karo 15 taun, paling apik competitive grosir rega, Simpenan kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman pituduh bisa ketemu. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE Electrofusion Reducer / Ngurangi Coupling !!!