HDPE Electrofusion Coupler

HDPE Electrofusion Coupler

HDPE electrofusion coupling / coupler in SDR11 for water & amp; outdoor gas, digawe kanthi kualitas apik PE80 utawa PE100 materi, kualitas dijamin karo 15 taun, paling apik competitive grosir rega, Simpenan kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman pituduh bisa ketemu. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE coupling electrofusion / coupler !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

HDPEElectrofusion Coupler / Coupling: 
Electrofusion saka HDPEnggunakake fittings elektrofusi sing duwe kabel tembaga cilik coiled ing njero. Saiki listrik dikelola liwat kawat sing nggunakake prosesor elektrofusi sajrone mburine HDPEing njero fitting lan njaba pipo.

Electrofusion saka HDPEnggunakake fittings elektrofusi sing duwe kabel tembaga cilik coiled ing njero. Saiki listrik dikelola liwat kawat sing nggunakake prosesor elektrofusi sajrone mburine HDPEing njero fitting lan njaba pipo.

Electrofusion saka HDPEnggunakake fittings elektrofusi sing duwe kabel tembaga cilik coiled ing njero. Saiki listrik dikelola liwat kawat sing nggunakake prosesor elektrofusi sajrone mburine HDPEing njero fitting lan njaba pipo.

 

Perusahaan SUNPLAST bisa nyedhiyakake sawetara elektrofusi fitting sing kasedhiya saka DN20mm kanggo DN630mm, kalebu: coupler sing padha, reducer, tee sing padha, ngurangi tee, sikil 90Â °, sikut 45 °, etc. HDPEfittings fittings kita digawe dening unggul kualitas PE80 utawa PE100 bahan mentahan sing disetujoni dening grup PE100 +, lan utamané digunakake kanggo sistem pipa banyu gas HDPE.

 

Fittings elektrofusi SUNPLAST HDPEbisa sacara sakabehe tundhuk karo standar EN12201-3, EN1555 EN ISO 15494. Kanthi mbandhingake pipa pipa HDPE(fitting fusion soket, perlengkapan fusi bokong, etc), HDPEfitting fittings duwe kaluwihan ing ngisor iki:
à ¢  €  »Dpi diameter pipa tetep padha.
â € »Mobilitas piranti (kurang bobot / kurang biaya), supaya bisa dipindhah kanthi gampang.
â € »Kinerja dhuwur.
à ¢  €                           ⠀ "
à ¢  €  »Ora nyuda kekuatan materi.


Wigati: SUNPLAST duweni akeh stok kanggo ukuran normal, bisa dikirim ing wektu singkat !!


Jeneng produk 

HDPEelectrofusion coupler / coupling padha

Spesifikasi sing kasedhiya 

DN20-800mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR11

Material sing bakal digunakake 

Vireng PE80 utawa PE100 mentahan materi

Werna kasedhiya 

Ireng, biru kuning, utawa minangka panjalukan.

Standar sing ngetutake 

EN12201-3, EN1555, EN ISO 15494

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanggo jumlah cilik. 

Cara pengepakan 

Kanggo dikemas ing karton

MOQ 

Negotiable 

Wektu timbal produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Warranty wektu 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Istilah pembayaran 

T / T utawa LC ing ngarsane 

Port pamasangan FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, Cina 


Spesifikasi Produk

HDPEElectrofusion fitting kopling padha bisa disedhiyakake saka dn20mm kanggo dn800mm ing SDR11 SDR17, kanthi dimensi kaya ngisor:

ProductJeneng

Spesialfication

SDR17

SDR11

HDPEElectrofusion Coupler / Coupling

HDPEElectrofusion Coupler

 

 

20

 

âš

25

 

âš

32

 

âš

40

 

âš

50

 

âš

63

 

âš

75

 

âš

90

 

âš

110

 

âš

125

 

âš

140

 

âš

160

 

âš

180

 

âš

200

 

âš

250

 

âš

315

 

âš

355

 

âš

400

 

âš

450

 

âš

500

 

âš

560

 

âš

630

 

âš

710

âš

 

800

âš


Bahan mentahan
Material kinerja apik minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa tutup. Perusahaan SUNPLAST umume nganggo bahan mentah TOP KUALITAS saka pabrik-pabrik ing donya sing terkenal ing produksi pipa lan perlengkapan. Bahan-bahan kasebut diakoni minangka bahan mentah ndhuwur dening profesional ing pagawean iki. Kinerja sing luwih becik saka bahan lan stabilitas kasebut bakal ndadekake stasiun pipa SUNPLAST kualitas tinggi lan perlengkapan fleksibel ing pasar.

                                                     


Loading Kiriman
SUNPLAST HDPEpipe fittings owe high reputation of good quality in our exporting markets. The fittings have been exporting to more than 15 countries, and all our customers are satisfied on us. 
      

        


        

      

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email: [email protected]

[email protected]
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: polypipe-produsen


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as one of the leading manufacturers and suppliers of hdpe pipe (poly pipe) / HDPEPipe Fittings / HDPEPipe Welding Machine  in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipments into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: Suppliers, HDPE Electrofusion Coupler, China HDPE Electrofusion Coupler, China Coupler, HDPE Electrofusion Coupler digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码