HDPE Dredge Pipe

Pipa penambangan HDPE standar ISO4427 / pipa pertambangan, dilebur nganggo bebrapa ing ujung loro, sing ana ing 6m utawa 11.8m dawa, cincin pendukung baja kustom sing wis ana, kanthi kualitas paling apik ing grosir. Hubungi kita kanggo rincian liyane pipa penggerengan HDPE saka SUNPLAST !!!
View as  
 
 1