Bending Spring Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe
  • Air ProBending Spring Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe
  • Air ProBending Spring Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe

Bending Spring Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe

Bending Spring kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, kasedhiya kanggo dn16-32mm, spring bending internal / eksternal sing kasedhiya, wektu layanan tahan lama, harga grosir competitive, stock available & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kami kanthi bebas kanggo rincian liyane Bending Spring saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Bending Spring kanggo PEX-AL-PEXMultilayer Pipe

SUNPLAST bisa nyedhiyakake spring bending internal mlengkung njaba:

Foto

PEX-AL-PEXInternal Bending Spring 

 PEX-AL-PEXExternal Bending Spring

Model

SPTBS-001

SPTBS-002

Jeneng produk

PEX-AL-PEXInternal Bending Spring

PEX-AL-PEXExternal Bending Spring

Ukuran sing kasedhiya

16mm,20mm,26mm,32mm

Material digunakake

Spring baja

Werna kasedhiya

Black,Silvery,Bronze,or customized made

Sampel kasedhiya

Yes,sample available for small quantity needs

Cara pengepakan

Karton

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

Simpenan kasedhiya

Warranty wektu

3 taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang,China


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast,through over 15 years' development,is now known as one of the leading manufacturers and suppliers of bending spring for pex-al-pex multilayer pipe in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipments into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: Bending Spring Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, China Bending Spring For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, China Bending Spring For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipa Pemasok, Pipa Kaca Spring PEX-AL-PEX & amp; PEX Pipa Pemasok, Pipa Kaca Spring PEX-AL-PEX & amp; Produsen PEX Pipa, Bending Spring PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe pabrik, China Bending Spring PEX-AL-PEX Pipe & amp; Pabrik Pipa PEX, China Bending Spring Untuk PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe pabrik, Bending Spring Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe price, buy Bending Spring PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, Bending Spring Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码