280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

280-450mm HDPE pipa butt fusion welding machine in manual or hydraulic operation, ukuran yang tersedia dari dn280-450mm, kualitas dijamin dengan 5 tahun, waktu layanan tahan lama, harga grosir yang kompetitif, stock tersedia & amp; pituduh pangiriman sing kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane !!!

Model:SPH450

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

SPH450 (280-450) Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe


Welding butt fusion minangka metode welding sing paling populer kanggo sistem pipa HDPE, lan mesin welding buntut fusion yaiku mesin industri sing dituntut sacara wiyar kanggo tujuan welding.


Welding machine SPH450 Hydraulic fusion welding machine digawe saka patang bagean, kalebu: alat planing, plat pemanas, unit hidrolik frame dasar (yen tipe hidrolik), ndeleng struktur kaya ngisor:

400-630mm HDPE Pipe Butt Welding Machine


Fitur

à ¢  €  »Cocog kanggo butt welding saka plastik pipa lan fitting digawe saka HDPE, PPR lan PVDF ing selokan ing worksite utawa bengkel.
â € »Dumadi saka pigura dhasar, unit hidrolik, alat planing, piring panas, dhukungan kanggo planing alat plag, lan opsional.
â € »Removable PTFE ditutupi panas plate karo dhuwur akurat suhu sistem kontrol;
â € »Alat planing listrik.
à ¢ â, ¬ â "à ¢ â, ¬ â à struktur prasaja, cilik lan alus, user friendly.
à ¢  €  »Tekanan ngisor bisa njamin kualitas welding dipercaya pipa cilik.
à ¢  €                Â>>>>>>>>>>>>>>>>>
â € »Meter tekanan dhuwur akurat lan shockproof nuduhake bacaan luwih cetha.
à ¢  €                                      Â>


Parameter Teknis

Welding Range

280-450 (mm)

Variabel suhu

 ±5â "ƒ

Power supply

380V, 50-60HZ

Daya plat panas

5.2KW / 380V

Max toleransi weldingJointing

â ‰ ¤0.3mm

Piranti alat planing

1.52KW / 380V

Daya mesin hidrolik

1.5KW / 380V

Total Daya

8.22KW / 380V

Pemanas piring Max. Temp.

300â "ƒ

Sakabèhé bobot (kg)

400KGS

Ukuran Clamp:280,315.355,400,450mm

Ukuran kemasan:telukasus plywood148 * 91 * 105, 86 * 101 * 123, 74 * 49 * 62(cm) ; Total2.7 CBM


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji manufaktur lan supplier HDPE butt mesin welding kanggo pipa hdpe ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: 280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Untuk HDPE Pipe, Cina 280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Mesin Untuk HDPE Pipe, Cina 280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Mesin Untuk HDPE Pipa pemasok, 280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Untuk HDPE Pipa pemasok, 280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pabrik Pipa, 280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipa Pabrik, Cina 280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Mesin Untuk HDPE Pipa Pabrik, Cina 280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Mesin Kanggo HDPE Pipa Pabrik, 280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipa Price, tuku 280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe, 280-450mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码