SPE315 / 630 HDPE Electrofusion Welding Machine

SPE315 / 630 HDPE Electrofusion Welding Machine

HDPE electrofusion welding machine, kasedhiya kanggo weld dn20-500mm karo model beda kanggo choice.High dijamin karo 1 taun, wektu layanan tahan lama, competitive borongan prices, Simpenan wis & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kita bebas kanggo rincian liyane HDPE electrofusion welding machine saka SUNPLAST !!!

Model:SPE200 / 315/500

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SPE315 / 630 HDPE Electrofusion Welding Machine

Kanggo ngumpulake fittings HDPE electrofusion, SUNPLAST uga bisa nyedhiyakake mesin welding electrofusion HDPE:

SPE315 HDPE electrofusion welding machine:Daya mesin kerja yaiku 3.5KW, kasedhiya kanggo ngelasake fittings 20-315mm HDPE electrofusion.

SPE630 HDPE electrofusion welding machine:Daya yaiku 15KW, cocok kanggo ngelas fitting 20-630mm HDPE elektrofusi.




Parameter Teknis

Model

SPE315

SPE630

chine Parameter lan kemampuan utama

Precision Tegangan Control

0,5%

Kontrol Daya Presisi

0,5%

stabilitas

0.2%

mbukak tingkat

95%

Data Record Quantities

500

USB

USB Reading Writing Abilities

Scanner

Kabisan Scanner

Printer

Piranti rekaman welding nyetak

Bobot

â ‰ ¤10Kg

â ‰ ¤34Kg

Working Time

Bisa nganti 24 jam kanthi cepet

Model Kerja

Tegangan tetep, Konstanta saiki

Ukuran

42mmx23mmx39mm

48mmx28mmx45mm

InputTegangan

Tegangan AC220v  ± 20%
Frekuensi50-60HZ

Tegangan AC380v  ± 20%
Frekuensi50-60HZ

OutputTegangan

Tegangan 10 ~75V
Frekuensi50-60HZ

Tegangan 10 ~210V
Frekuensi50-60HZ

 

OutputCurrent

55A

80A

Nggawe Daya

3.5KW

15KW

Pangreksan

Power Supply

Over-voltage Pangreksan and ing-voltase Pangreksan,suits all kinds of electrical grid working environment

Outpower

cekak sirkuit, proteksi sirkuit terbuka

Overheating

Overheating Pangreksan

IGBT Pangreksan

Using Importation IGBT chip,improving frequency of electricity power transition and stabilitas prominently

ResistanceNilaitetenger

Sampeyan bisa ndeteksiResistanceNilai sakaResistancekabel ing fitti fitting interior, ngilangi kegagalan amargaResistancekawat kerusakan sawise proses welding.

Lingkungan

Utility Lingkungan

-15~55ºC

Panyimpenan suhu

-25 ~55ºC

suhu

20% ~ 90% RH, ora ana banyuCoagulation

Dhuwur dhuwur

Ngisor 1000 meter

Lingkungan Temperature reimbursement

Equip with suhu reimbursement ability, it can adjust suhu via chip control



Hubungi kita
Hubungi kita bebas kanggo pitakon apa wae ing mesin welding HDPE electrofusion kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuk terkemuka lan panyedhiya mesin welding electrofusion HDPE kanggo pipa hdpe ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: HDPE Electrofusion Welding Machines, China HDPE Electrofusion Welding Machines, China HDPE Electrofusion Welding Machines, China HDPE Electrofusion Welding Machines, China HDPE Electrofusion Welding Machines, China HDPE Electrofusion Welding Machines, China HDPE Electrofusion Welding Machines, China HDPE Electrofusion Welding Machines, HDPE Electrofusion Welding Machine price, buy HDPE Electrofusion Welding Machine, HDPE Electrofusion Welding Machine made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码