DIN8077 PPR Cross Fitting

DIN8077 PPR Cross Fitting

DIN8077 / 8078 Standard PPR Cross Fitting for Water Plumbing & amp; pemanasan, ukuran dari dn20-110mm di PN25, warna hijau / abu-abu / putih untuk pilihan, diproduksi kualitas unggul yang dijamin dengan 15 tahun, harga grosir paling kompetitif & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kami kanggo rincian liyane PPR Cross Fitting saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Prakawis PPR Pipa Fitting 

Pipa lan fitting PPR diprodhuksi saka kopolimer acak polipropilena, sing uga disebut tipe 3. Padha dadi komponen sing paling bisa dipercaya ing sistem pipa kanggo nggunakake banyu panas lan udhara kanthi umur urip 50 taun.

 

Minangka bahan paling apik kanggo pipa banyu, pipa fitting PPR duweni akeh kaluwihan:
à ¢  €                         Â
â € »Long working life: durability dhuwur karo minimal 50 taun span kanggo panggunaan normal
à ¢  €  »Arus banyu dhuwur: Gamelan permukaan sing murni ora ana gesekan sing menehi aliran dhuwur.
à ¢  €  »Rasa lan ambu ora enak.
â € »Pelestarian panas lan energi
â € »Kinerja apik ing tekanan kerja dhuwur: PPR pipa fitting bisa digunakake ing max. 95â "ƒ banyu panas kanggo 50 taun.
à ¢  €  »Ora bocor: PPR pipa fitting sing disambungake dening panas fusi. Sambungan bisa nandhang tekanan sing luwih dhuwur tinimbang pipa kasebut.

 

PPP pipa SUNPLAST diproduksi miturut standar Jerman DIN8077 / 8078 ISO 15874 kanthi ukuran mulai saka 20mm nganti 110mm. HFS suhu sing pinunjul nganti 95â "ƒ lan HFS tekanan nganti 25 bar nggawe sistem pipa PPR solusi sing ideal kanggo macem-macem aplikasi kalebu:
â € »Jaringan pipa banyu panas lan adhem ing omah lan bangunan komersial.
â € »Sistem pemanasan.
â € »Jaringan air dingin ing sistem kahanan hawa, minangka bobot cahya efektif lan pengganti bebas korosi kanggo pipa baja.
à ¢  €  »Transportasi saka sudhut sawetara bahan kimia ing industri.
â € »Piping jaringan kanggo sistem pemanfaatan banyu udan lan fasilitas kolam renang.
à ¢  €  »Instalasi instalasi udara lan aplikasi industri liyane.


Perusahaan SUNPLAST bisa ngrampungake ukuran pipa fitting PPR kanthi ukuran sing ukurane 20mm nganti 110mm, kalebu: coupler sing padha, ngurangi coupler, coupler wadon, coupler lanang, sikil 90, sikil 45, sikil wanita, sikil pria, tee saksine, ngurangi tee , tee wadon, tee lanang, klep., dsb.

PPR Fittings .jpg  


Jeneng produk

Fitting salib PPR

Ukuran sing kasedhiya

DN20-63mm

Rating tekanan

PN25 bar

Material digunakake

Kualitas bahan mentah PPR

Werna kasedhiya

abu-abu, abu-abu putih, utawa minangka panjalukan

Standar diterusake

DIN 8077/8078, EN ISO 15874

OEM sing kasedhiya

Kasedhiya

Sampel kasedhiya

Ya, sampel sing kasedhiya kanggo jumlah cilik.

Cara pengepakan

Karton

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

Bab 15-20 dina kanggo wadhah 20ft, 20-25 dina kanggo wadhah 40ft.

Warranty wektu

15 taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk                             

Fitting salib PPR can be provided from 20-63mm in green/white/grey colors, with pressure rating of PN25 bar:

Spesifikasi

Bobot

Packing Qty

Packing Volume

(mm)

(g / PC)

(Pcs / box)

(cbm / box)

Fitting salib PPR

X20

30

600

0,067

X25

43

400

0,067

X32

69

200

0,067

X40

98

120

0,067

X50

182

78

0,067

X63

366

50

0,067


Pitakonan: 

à ¢  €  "Bisa SUNPLAST PPR Pipa perlengkapan digunakake ing sistem suhu dhuwur banyu?
A:Ya, PPR pipa fitting bisa digunakake ing max. 95â "ƒ banyu panas kanggo 50 taun ing panggunaan normal.

â € »Apa bisa PPP pipa SUNPLAST digunakake ing sistem pemanasan underfloor?
A:Ya, pipa PPR cocok kanggo kinerja sing apik nalika digunakake kanggo banyu panas. Mangkono, bisa digunakake minangka pipa pemanasan ngisor.

à ¢  €                   Ââ € ™ s bedan utama ing pipo pipa HDPE? Carane aku bisa milih?
A:Pipa HDPE digawe saka poliethelin ora cocog kanggo pasokan banyu panas. Pipa PPR bisa digunakake ing maks. 95â "ƒ suhu banyu panas.
Kanggo sistem pipa kanggo banyu panas, banjur pipa PPR yaiku pilihan apik. Yen ora kanggo banyu kadhemen, pipa HDPE bisa nindakake kanthi apik banget.

 

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact: 
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuk terkemuka lan panyedhiya din8077 / 8078 standar pn16, pn20, pn25 ijo / putih / grey ppr pipa kanggo sistem pipa banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku produk rega kualitas lan kurang digawe ing SUNPLAST!


Panas Tags: DIN8077 PPR Cross Fitting, DIN8077 PPR Cross Fitting, China DIN8077 PPR Cross Fitting, China DIN8077 PPR Cross Fitting, China DIN8077 PPR Cross Fitting, China DIN8077 PPR Cross Fitting, China DIN8077 PPR Cross Fitting, China DIN8077 PPR Cross Fitting, DIN8077 PPR Kayaks price, buy DIN8077 Kayaks Fittings, DIN8077 Kayaks Fittings made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码