DIN8077 PPR Ngurangi Tee

DIN8077 PPR Ngurangi Tee

DIN8077 / 8078 Standard PPR Reducing Tee for Water Plumbing & amp; pemanasan, ukuran dari dn20-110mm di PN25, warna hijau / abu-abu / putih untuk pilihan, diproduksi kualitas unggul yang dijamin dengan 15 tahun, harga grosir paling kompetitif & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kami kanggo rincian liyane PPR Reducing Tee saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk


Prakawis PPRPipa Fitting 
Pipa lan fitting PPRdiprodhuksi saka kopolimer acak polipropilena, sing uga disebut tipe 3. Padha dadi komponen sing paling bisa dipercaya ing sistem pipa kanggo nggunakake banyu panas lan udhara kanthi umur urip 50 taun.

 

Minangka bahan paling apik kanggo pipa banyu, pipa fitting PPRduweni akeh kaluwihan:
à ¢  €                         Â
â € »Long working life: durability dhuwur karo minimal 50 taun span kanggo panggunaan normal
à ¢  €  »Arus banyu dhuwur: Gamelan permukaan sing murni ora ana gesekan sing menehi aliran dhuwur.
à ¢  €  »Rasa lan ambu ora enak.
â € »Pelestarian panas lan energi
â € »Kinerja apik ing tekanan kerja dhuwur: PPRpipa fitting bisa digunakake ing max. 95â "ƒ banyu panas kanggo 50 taun.
à ¢  €  »Ora bocor: PPRpipa fitting sing disambungake dening panas fusi. Sambungan bisa nandhang tekanan sing luwih dhuwur tinimbang pipa kasebut.

 

PPP pipa SUNPLAST diproduksi miturut standar Jerman DIN8077 / 8078 ISO 15874 kanthi ukuran mulai saka 20mm nganti 110mm. HFS suhu sing pinunjul nganti 95â "ƒ lan HFS tekanan nganti 25 bar nggawe sistem pipa PPRsolusi sing ideal kanggo macem-macem aplikasi kalebu:
â € »Jaringan pipa banyu panas lan adhem ing omah lan bangunan komersial.
â € »Sistem pemanasan.
â € »Jaringan air dingin ing sistem kahanan hawa, minangka bobot cahya efektif lan pengganti bebas korosi kanggo pipa baja.
à ¢  €  »Transportasi saka sudhut sawetara bahan kimia ing industri.
â € »Piping jaringan kanggo sistem pemanfaatan banyu udan lan fasilitas kolam renang.
à ¢  €  »Instalasi instalasi udara lan aplikasi industri liyane.


Perusahaan SUNPLAST bisa ngrampungake ukuran pipa fitting PPRkanthi ukuran sing ukurane 20mm nganti 110mm, kalebu: coupler sing padha, ngurangi coupler, coupler wadon, coupler lanang, sikil 90, sikil 45, sikil wanita, sikil pria, tee saksine, ngurangi tee , tee wadon, tee lanang, klep., dsb.

PPRFittings .jpg  


Jeneng produk

PPRNgurangiTee

Ukuran sing kasedhiya

DN20-110mm

Rating tekanan

PN25 bar

Material digunakake

High quality PPRraw material

Werna kasedhiya

abu-abu, abu-abu putih, utawa minangka panjalukan

Standar diterusake

DIN 8077/8078, EN ISO 15874

OEM sing kasedhiya

Kasedhiya

Sampel kasedhiya

Ya, sampel sing kasedhiya kanggo jumlah cilik.

Cara pengepakan

Karton

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

Bab 15-20 dina kanggo wadhah 20ft, 20-25 dina kanggo wadhah 40ft.

Warranty wektu

15 taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk                             

PPRreducing tee can be provided from 20-63mm in green/white/grey colors, with pressure rating of PN25 bar:

Spesifikasi

Bobot

Packing Qty

Packing Volume

(mm)

(g / PC)

(Pcs / box)

(cbm / box)

PPRreducing tee

T25a-20

30

600

0,067

T32a-20

44

360

0,067

T32a-25

53

320

0,067

T40a-20

79

210

0,067

T40a-25

84

195

0,067

T40Ã-32

97

150

0,067

T50a-20

110

120

0,067

T50a-25

105

120

0,067

T50Ã-32

115

100

0,067

T50a-40

156

100

0,067

T63a-20

172

96

0,067

T63a-25

195

80

0,067

T63Ã-32

210

65

0,067

T63a-40

225

68

0,067

T63a-50

255

48

0,067

T75a-20

221

52

0,067

T75a-25

222

52

0,067

T75Ã-32

230

52

0,067

T75a-40

253

52

0,067

T75Ã-50

290

40

0,067

T75-63

320

32

0,067

T90a-20

330

24

0,067

T90a-25

330

24

0,067

T90a-32

345

24

0,067

T90a-40

390

24

0,067

T90Ã-50

450

24

0,067

T90-63

510

24

0,067

T90a-75

550

24

0,067

T 110 è 32

600

16

0,067

T110 è 40

655

16

0,067

T110Ã-50

695

16

0,067

T110Ã-63

760

16

0,067

T110 è 75

880

16

0,067

T110Ã-90

910

12

0,067


Pitakonan

※ Could SUNPLAST PPRPipes & fittings be used at high temperature water systems? 
A:Yes, PPRpipes & fittings can be used at max. 95℃ hot water for 50 years in normal use.

※ Can SUNPLAST PPRpipes be used in underfloor heating systems? 
A: Yes, PPRpipes & fitting have a good performance when they are used for hot water. Thus, they can be used as underfloor heating pipe.

※ What’s the main difference between HDPE pipe & PPRpipe? How can i make a choice? 
A: HDPE pipe made by polyethylene is NOT suitable for hot water supply. PPRpipe can be used at max. 95℃ temperature hot water. 
For piping system for hot water, then PPRpipe is a good choice. Otherwise for cold water, HDPE pipe can do it very well.

 

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact: 
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuk terkemuka lan panyedhiya din8077 / 8078 standar pn16, pn20, pn25 ijo / putih / grey ppr pipa kanggo sistem pipa banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku produk rega kualitas lan kurang digawe ing SUNPLAST!


Panas Tags: DIN8077 PPR Reducing Tee, China DIN8077 PPR Reducing Tee, China DIN8077 PPR Reducing Tee, China DIN8077 PPR Reducing Tee, China DIN8077 PPR Reducing Tee, China DIN8077 PPR Reducing Tee, DIN8077 PPR Reducing Tee, DIN8077 PPR Reducing Tee, buy DIN8077 PPR Reducing Tee, DIN8077 PPR Reducing Tee digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码