DIN8077 PPR Male Tee

DIN8077 PPR Male Tee

DIN8077/8078 Standard PPR Male Tee for Water Plumbing & heating, sized from dn20-110mm in PN25,green/grey/white colors for choice, produced by superior quality that are warranted with 15 years, best competitive wholesale price & prompt delivery can be met. Contact us for more details of PPR Male Tee from SUNPLAST!!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk


About PPR Pipes & Fittings 
PPR pipes and fittings are manufactured from polypropylene random copolymer, which is also called type 3. They have become the most reliable components in plumbing systems for hot and cold water use with service life of 50 years.

 

Minangka bahan paling apik kanggo pipa banyu, pipa fitting PPR duweni akeh kaluwihan:
※ Health & suitable for drinkable water : hygienic and low bacterial growth. 
â € »Long working life: durability dhuwur karo minimal 50 taun span kanggo panggunaan normal
※ High water flow: Smooth interior surface results no friction giving high flow. 
à ¢  €  »Rasa lan ambu ora enak.
※ Heat preservation and energy saving 
â € »Kinerja apik ing tekanan kerja dhuwur: PPR pipa fitting bisa digunakake ing max. 95â "ƒ banyu panas kanggo 50 taun.
à ¢  €  »Ora bocor: PPR pipa fitting sing disambungake dening panas fusi. Sambungan bisa nandhang tekanan sing luwih dhuwur tinimbang pipa kasebut.

 

SUNPLAST PPR pipes & fittings are manufactured according to German DIN8077/8078 & ISO 15874 standards with sizes ranging from 20mm up to 110mm. The outstanding temperature rating up to 95℃ and pressure rating up to 25 bars make PPR piping system the ideal solution for variety of applications including: 
※ Hot and cold potable water piping networks in residential and commercial buildings. 
â € »Sistem pemanasan.
※ Chilled water networks in air conditioning systems, as an effective light weight and corrosion free substitute for steel pipes. 
※ Transport of wide range of chemicals in the industry. 
â € »Piping jaringan kanggo sistem pemanfaatan banyu udan lan fasilitas kolam renang.
à ¢  €  »Instalasi instalasi udara lan aplikasi industri liyane.


SUNPLAST company is able to complete sizes of PPR pipe fittings with sizes ranging from 20mm to 110mm, including: equal coupler, reducing coupler, female coupler, male coupler, elbow 90, elbow 45, female elbow, male elbow, equal tee, reducing tee, female tee, male tee, valves.,etc.

PPR Fittings .jpg  


Product name

PPR Male Tee

Ukuran sing kasedhiya

DN20-63mm

Rating tekanan

PN25 bars

Material digunakake

Kualitas bahan mentah PPR

Colors available

abu-abu, abu-abu putih, utawa minangka panjalukan

Standar diterusake

DIN 8077/8078, EN ISO 15874

OEM available

Available

Sampel kasedhiya

Ya, sampel sing kasedhiya kanggo jumlah cilik.

Packing method

Cartons

MOQ

Negotiable

Production lead time

Bab 15-20 dina kanggo wadhah 20ft, 20-25 dina kanggo wadhah 40ft.

Warranty time

15 years for normal using

Istilah pembayaran

T/T or LC at sight

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Place of origin

Zhejiang, China


Product Spesifikasis                             

PPR male tee can be provided from 20-63mm in green/white/grey colors, with pressure rating of PN25 bars:

Spesifikasi

Bobot

Packing Qty

Packing Volume

(mm)

(g / PC)

(Pcs/box)

(cbm/box)

PPR male tee

T20×1/2â €M

68

250

0,033

T25Ã-1/2â €M

78

200

0,033

T25×3/4â €M

95

160

0,033

T32×1/2â €M

98

160

0,033

T32a-3/4â €M

113

100

0,033

T32×1â €M

156

100

0,033

T40×3/4"M

120

44

0,033

T40Ã-1 & quot; M

145

40

0,033

T40×1-1/4"M

220

40

0,033

T50×3/4"M

132

32

0,033

T50Ã-1 & quot; M

185

32

0,033

T50×1-1/4"M

260

28

0,033

T50Ã-1-1 / 2 & quot; M

290

28

0,033

T63Ã-3/4 & quot; M

300

22

0,033

T63a-1 & quot; M

330

22

0,033

T63×1-1/4"M

355

16

0,033

T63×1-1/2"M

380

16

0,033

T63a-2 & quot; M

490

12

0,033


Question: 
 

à ¢  €  "Bisa SUNPLAST PPR Pipa perlengkapan digunakake ing sistem suhu dhuwur banyu?
A: Ya, PPR pipa fitting bisa digunakake ing max. 95â "ƒ banyu panas kanggo 50 taun ing panggunaan normal.

※ Can SUNPLAST PPR pipes be used in underfloor heating systems? 
A:Ya, pipa PPR cocok kanggo kinerja sing apik nalika digunakake kanggo banyu panas. Mangkono, bisa digunakake minangka pipa pemanasan ngisor.

à ¢  €                   Ââ € ™ s bedan utama ing pipo pipa HDPE? Carane aku bisa milih?
A:Pipa HDPE digawe saka poliethelin ora cocog kanggo pasokan banyu panas. Pipa PPR bisa digunakake ing maks. 95â "ƒ suhu banyu panas.
For piping system for hot water, then PPR pipe is a good choice. Otherwise for cold water, HDPE pipe can do it very well.

 

Contact us 
Contact us freely for any inquiries on our products by following: 
Email: 
[email protected]    

           [email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583 
Mob: 0086-15968493053

24 hours on line contact: 
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuk terkemuka lan panyedhiya din8077 / 8078 standar pn16, pn20, pn25 ijo / putih / grey ppr pipa kanggo sistem pipa banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku produk rega kualitas lan kurang digawe ing SUNPLAST!



Panas Tags: DIN8077 PPR Male Tee, China DIN8077 PPR Male Tee, China DIN8077 PPR Male Tee, China DIN8077 PPR Male Tee, China DIN8077 PPR Male Tee, China DIN8077 PPR Male Tee, China DIN8077 PPR Male Tee, China DIN8077 PPR Male Tee, DIN8077 PPR Male Tee price, buy DIN8077 PPR Male Tee, DIN8077 PPR Male Tee made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码