DIN8077 PPR Tee

DIN8077 PPR Tee

DIN8077 / 8078 Standard PPR Equal Tee for Water Plumbing & amp; pemanasan, ukuran dari dn20-110mm di PN25, warna hijau / abu-abu / putih untuk pilihan, diproduksi kualitas unggul yang dijamin dengan 15 tahun, harga grosir paling kompetitif & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kami kanggo rincian liyane PPR Equal Tee saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk


About PPR Pipes & Fittings 
Pipa lan fitting PPR diprodhuksi saka kopolimer acak polipropilena, sing uga disebut tipe 3. Padha dadi komponen sing paling bisa dipercaya ing sistem pipa kanggo nggunakake banyu panas lan udhara kanthi umur urip 50 taun.

 

Minangka bahan paling apik kanggo pipa banyu, pipa fitting PPR duweni akeh kaluwihan:
à ¢  €                         Â
※ Long working life: high durability with minimum 50 years of life span for normal use 
à ¢  €  »Arus banyu dhuwur: Gamelan permukaan sing murni ora ana gesekan sing menehi aliran dhuwur.
à ¢  €  »Rasa lan ambu ora enak.
※ Heat preservation and energy saving 
※ Good performance at high working pressure: PPR pipes & fittings can be used at max. 95℃ hot water for 50 years. 
※ No leaking: PPR pipes & fittings are connected by heat fusion. The jointing can bear higher pressure than pipe itself.

 

PPP pipa SUNPLAST diproduksi miturut standar Jerman DIN8077 / 8078 ISO 15874 kanthi ukuran mulai saka 20mm nganti 110mm. HFS suhu sing pinunjul nganti 95â "ƒ lan HFS tekanan nganti 25 bar nggawe sistem pipa PPR solusi sing ideal kanggo macem-macem aplikasi kalebu:
â € »Jaringan pipa banyu panas lan adhem ing omah lan bangunan komersial.
※ Heating systems. 
â € »Jaringan air dingin ing sistem kahanan hawa, minangka bobot cahya efektif lan pengganti bebas korosi kanggo pipa baja.
à ¢  €  »Transportasi saka sudhut sawetara bahan kimia ing industri.
※ Piping networks for rainwater utilization systems and swimming pools facilities. 
à ¢  €  »Instalasi instalasi udara lan aplikasi industri liyane.


SUNPLAST company is able to complete sizes of PPR pipe fittings with sizes ranging from 20mm to 110mm, including: equal coupler, reducing coupler, female coupler, male coupler, elbow 90, elbow 45, female elbow, male elbow, equal tee, reducing tee, female tee, male tee, valves.,etc.

PPR Fittings .jpg  


Product name

PPR Equal Tee

Ukuran sing kasedhiya

DN20-110mm

Pressure rating

PN25 bars

Material digunakake

High quality PPR raw material

Colors available

green, white & grey, or as per request

Standards follow to

DIN 8077/8078, EN ISO 15874

OEM sing kasedhiya

Available

Sampel kasedhiya

Yes, sample available for small quantity.

Packing method

Cartons

MOQ

Negotiable

Production lead time

About 15-20 days for a 20ft container, 20-25 days for a 40ft container.

Warranty time

15 years for normal using

Payment term

T/T or LC at sight

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk                             

Kothak PPR uga bisa disedhiyakake saka werna 20-63 mm kanthi werna abu-abu / putih / abu-abu, kanthi rating tekanan PN25:

Specification

Weight

Packing Qty

Packing Volume

(mm)

(g/pcs)

(Pcs / box)

(cbm/box)

PPR equal tee

T20a-20a-20

26

800

0,067

T25×25×25

34

480

0,067

T32×32×32

58

280

0,067

T40×40×40

107

150

0,067

T50a-50a-50

180

72

0,067

T63Ã-63Ã 63

310

48

0,067

T75×75×75

380

30

0,067

T90×90×90

640

24

0,067

T110Ã-110Ã-110

1040

12

0,067


Question:  

※ Could SUNPLAST PPR Pipes & fittings be used at high temperature water systems? 
A: Ya, PPR pipa fitting bisa digunakake ing max. 95â "ƒ banyu panas kanggo 50 taun ing panggunaan normal.

※ Can SUNPLAST PPR pipes be used in underfloor heating systems? 
A: Yes, PPR pipes & fitting have a good performance when they are used for hot water. Thus, they can be used as underfloor heating pipe.

à ¢  €                   Ââ € ™ s bedan utama ing pipo pipa HDPE? Carane aku bisa milih?
A:Pipa HDPE digawe saka poliethelin ora cocog kanggo pasokan banyu panas. Pipa PPR bisa digunakake ing maks. 95â "ƒ suhu banyu panas.
Kanggo sistem pipa kanggo banyu panas, banjur pipa PPR yaiku pilihan apik. Yen ora kanggo banyu kadhemen, pipa HDPE bisa nindakake kanthi apik banget.

 

Hubungi kita
Contact us freely for any inquiries on our products by following: 
Email:
[email protected]    

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 hours on line contact: 
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuk terkemuka lan panyedhiya din8077 / 8078 standar pn16, pn20, pn25 ijo / putih / grey ppr pipa kanggo sistem pipa banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku produk rega kualitas lan kurang digawe ing SUNPLAST!



Panas Tags: DIN8077 PPR Tee, China DIN8077 PPR Tee, China DIN8077 PPR Tee, China DIN8077 PPR Tee, China DIN8077 PPR Tee, China DIN8077 PPR Tee, DIN8077 PPR Tee, DIN8077 PPR Tee, Tee, DIN8077 PPR Tee digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码