PP Clamp Saddle

PP Clamp Saddle

Clamp Saddle for HDPE pipe, available 20-110mm in PN16 & amp; PN10, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo katrangan liyane Clamp Saddle !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Clamp Saddle
Penyepit PP minangka solusi becik kanggo ngeprok pipelines kanggo aplikasi banyu lan irigasi.PP Compression fittings


SUNPLAST PP clamp saddle diproduksi miturut standar standar EN 712/713/715/911; ISO 3501/3503/3458/3459. Fitting bisa diinstal ing pipa HDPE sing netepake standar ISO 11922; DIN 8072/8074; UNE 53131. Versi thread diproduksine sesuai standar ISO 7; DIN 2999.


SUNPLAST PP clamp saddle dirancang karo cabang tunggal metu, kopling karo pipa saka DN20mm nganti DN315 mm, cabang cabang saka 1 / 2â € kanggo 4â €. Diberoake karo bolongan 2, 4 utawa 6 miturut diameter lan logam sing kuwat ing cabang ing benang.


Jeneng produk

PPclamp saddle

Spesifikasi sing kasedhiya

DN25-250mm

Rating tekanan

Bar PN10

Bahan

Pelana peluru di PP polimer hitam, kacang-kacangan dan baut di baja seng galvanis, gasket o-ring di NBR, menguatkan cincin di AISI 430

Werna kasedhiya

Ireng

Standar diterusake

EN 712/713/715/911; ISO 3501/3503/3458/3459.

Markings

Pelangganâ € ™s logo bisa dicap

Sampel kasedhiya

Ya, sampel sing kasedhiya kanggo jumlah cilik

Cara pengepakan

Karton

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

10-15 dina kanggo wadhah 20ft, 25-30 dina kanggo wadhah 40ft

Warranty wektu

5 taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk
SUNPLAST can provide PP clamp saddle from 25mm to 250mm, with the specifications as below:

Jeneng Produk

Spesifikasi

 

PP Clamp Saddle


PP Clamp Saddle 

25Ã-1/2 & quot;

50Ã-1-1 / 2 & quot;

75Ã-1-1 / 4 & quot;

90Ã-3 & quot;

125Ã-1-1 / 4 & quot;

200Ã-3/4 & quot;

25 3-3/4 & quot;

50Ã-2 & quot;

75Ã-1-1 / 2 & quot;

90Ã-4 & quot;

125Ã-1-1 / 2 & quot;

200Ã-1 & quot;

32Ã-1/2 & quot;

63Ã-1/2 & quot;

75Ã-2 & quot;

110Ã-1/2 & quot;

125Ã-2 & quot;

200Ã-1-1 / 4 & quot;

32 3-3/4 & quot;

63Ã-3/4 & quot;

75Ã-2-1 / 2 & quot;

110Ã-3/4 & quot;

160Ã-1/2 & quot;

200Ã-1-1 / 2 & quot;

32Ã-1 & quot;

63Ã-1 & quot;

75Ã-3 & quot;

110Ã-1 & quot;

160Ã-3/4 & quot;

200Ã-2 & quot;

40Ã-1/2 & quot;

63Ã-1-1 / 4 & quot;

90Ã-1/2 & quot;

110Ã-1-1 / 4 & quot;

160Ã-1 & quot;

200Ã-3 & quot;

40 3-3/4 & quot;

63Ã-1-1 / 2 & quot;

90Ã-3/4 & quot;

110Ã-1-1 / 2 & quot;

160Ã-1-1 / 4 & quot;

200Ã-4 & quot;

40Ã-1 & quot;

63Ã-2 & quot;

90Ã-1 & quot;

110Ã-2 & quot;

160Ã-1-1 / 2 & quot;

250Ã-3/4 & quot;

50Ã-1/2 & quot;

63Ã-2-1 / 2 & quot;

90Ã-1-1 / 4 & quot;

110Ã-3 & quot;

160Ã-2 & quot;

250Ã-1 & quot;

50Ã-3/4 & quot;

75Ã-1/2 & quot;

90Ã-1-1 / 2 & quot;

110Ã-4 & quot;

160Ã-3 & quot;

250Ã-2 & quot;

50Ã-1 & quot;

75Ã-3/4 & quot;

90Ã-2 & quot;

125 3-3/4 & quot;

160Ã-4 & quot;

250Ã-3 & quot;

50Ã-1-1 / 4 & quot;

75Ã-1 & quot;

90Ã-2-1 / 2 & quot;

125Ã-1 & quot;

200Ã-1/2 & quot;

250Ã-4 & quot;


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email: [email protected]

[email protected]
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053

Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuksi lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poly) kanggo saluran pembuangan banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: PP Clamp Saddle, China PP Clamp Saddle, China PP Clamp Saddle, China PP Clamp Saddle, China PP Clamp Saddle, China PP Clamp Saddle, China PP Clamp Saddle, China PP Clamp Saddle, China PP Clamp Saddle, China PP Clamp Saddle Pelana, PP Clamp Saddle digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码