75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipe & amp; HDPE Pipe
  • Air Pro75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipe & amp; HDPE Pipe
  • Air Pro75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipe & amp; HDPE Pipe
  • Air Pro75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipe & amp; HDPE Pipe

75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipe & amp; HDPE Pipe

Welding fusion welding machine for PPR pipe & amp; HDPE pipa, dhuwur 75-110mm, gampang dilakoni, dhuwur kualitas dijamin karo 1 taun, wektu layanan tahan lama, harga grosir competitive. Hubungi kami kanggo rincian liyane !!!

Model:RS75-110SW

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

75-110mmSocket Fusion Welding MachineSocket Fusion Welding Machine

Socket fusion minangka metode welding utama kanggo pipa diameteripun cilik. Welding fusion welding machine utamané digunakake kanggo pipa welding digawe saka HDPE, PPR. Welding soket fusi nglibatake panggunaan fitting. Operasi proses umum manual. Siklus pengelasan kasusun saka fase pemanasan lan fase pendinginan. Ing welding soket soket, soket dipasang ing piring panas digunakake kanggo ngetasan permukaan njaba pipa sing dilas. Ing sisih pinggir pinggir panas, spigot digunakake kanggo ngetokake lumahing njero injeksi cetakan injeksi.


Welding mesin las campuran SUNPLAST praktis, gampang ditangani lan aman, mesin las kasedhiya karo thermoregulator elektronik sing bisa diatur (TE), utawa karo thermostat elektronik sing tetep (TFE).

Sistem kontrol TFE anyar iki nduweni piranti diagnostik sing anyar, sing diwenehake karo weker, sing bakal menehi tandha operator ing kasus anomali; ing wektu sing padha, unsur panas bakal mateni kanthi otomatis. Berkat algoritma PID micro-controller, digabungake karo sensor platinum, sistem kontrol temperatur bisa bereaksi luwih cepet marang fluktuasi suhu njaba, lan njamin kehandalan sing luwih dhuwur lan daya tahan maneh.


Detail Produk

Jeneng produk

75-110mmMesin welding soket fusion untuk pipa PPP pipa HDPE

Model

75-110mm

Welding range

75mm, 90mm, 110mm

Tegangan

220V, 50Hz

Input Daya

1200W / 2000W

Suhu Nggawe

300Â "± 10%

NetBobot:

7.5kgs/ set

Packing

Set / CTN

3set / CTN

 

Bobot / CTN

23kgs / CTn

 

Ukuran / CTN

45*32*11cm

Sampel kasedhiya

Sampel gratis sing kasedhiya yen kudu cilik.

Cara pengepakan

Karton

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

Gumantung ing jumlah supaya.
Biasane kira-kira 20 dina kanggo wadhah 20ft

Warranty wektu

1taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as one of the leading manufacturers and suppliers of 75-110mmsocket fusion welding machine for ppr pipe & hdpe pipe in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipments into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: 75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipe & amp; HDPE Pipe, China 75-110mm Socket Fusion Welding Machine For PPR Pipe & amp; HDPE Pipe, China 75-110mm Socket Fusion Welding Machine For PPR Pipe & amp; HDPE Pipe supplier, 75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipe & amp; HDPE Pipe supplier, 75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipe & amp; HDPE Pipe Manufacturers, 75-110mm Socket Fusion Welding Machine For PPR Pipe & amp; HDPE Pipe pabrik, China 75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipe & amp; Produsen Pipa HDPE, Cina 75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipa & amp; HDPE Pipe pabrik, 75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipe & amp; HDPE Pipe price, tuku 75-110mm Socket Fusion Welding Machine Kanggo PPR Pipe & amp; HDPE Pipe, 75-110mm Socket Fusion Welding Machine For PPR Pipe & amp; Pipa HDPE digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码