63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

63-160mm HDPE pipe butt fusion welding machine in manual or hydraulic operation, ukuran yang tersedia dari dn63-160mm, kualitas dijamin dengan 5 tahun, waktu layanan yang tahan lama, harga grosir yang kompetitif, stock tersedia & amp; pituduh pangiriman sing kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane !!!

Model:SPH160

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

SPH160 (63-160) Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

Welding butt fusion minangka metode welding sing paling populer kanggo sistem pipa HDPE, lan mesin welding buntut fusion yaiku mesin industri sing dituntut sacara wiyar kanggo tujuan welding.


Welding machine Hydraulic butt fusion SPH160 digawe saka patang bagean, kalebu: alat planing, plat pemanas, unit hidrolik frame dasar (yen tipe hidrolik), ndeleng struktur kaya ngisor:

160-315mm HDPE Butt Welding Machine


Fitur

à ¢  €  »Cocog kanggo butt welding saka plastik pipa lan fitting digawe saka HDPE, PPR lan PVDF ing selokan ing worksite utawa bengkel.
â € »Dumadi saka pigura dhasar, unit hidrolik, alat planing, piring panas, dhukungan kanggo planing alat plag, lan opsional.
â € »Removable PTFE ditutupi panas plate karo dhuwur akurat suhu sistem kontrol;
â € »Alat planing listrik.
à ¢ â, ¬ â "à ¢ â, ¬ â à struktur prasaja, cilik lan alus, user friendly.
à ¢  €  »Tekanan ngisor bisa njamin kualitas welding dipercaya pipa cilik.
à ¢  €                Â>>>>>>>>>>>>>>>>>
â € »Meter tekanan dhuwur akurat lan shockproof nuduhake bacaan luwih cetha.
à ¢  €                                      Â>


Parameter Teknis

Welding Range

63-160 (mm)

Variabel suhu

 ± 3 â "ƒ

Power supply

220V, 50-60HZ

Daya plat panas

1.0KW / 220V

Max toleransi welding

â ‰ ¤0.2mm

Piranti alat planing

0.71KW / 220V

Daya mesin hidrolik

0.75KW / 220V

Total Daya

2.46KW / 220V

Pemanas piring Max. Temp.

300â "ƒ

Sakabèhé bobot (kg)

110KGS

Ukuran Clamp:63,75,90,110,125,140,160mm

Ukuran kemasan:telukasus plywood98 * 58 * 55, 59 * 55 * 72, 74 * 49 * 57(cm) ; Total0.75 CBM


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji manufaktur lan supplier HDPE butt mesin welding kanggo pipa hdpe ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: 63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe, China 63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe, China 63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Mesin Kanggo HDPE Pipa supplier, 63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe pemasok, 63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pabrik Pipa, 63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pabrik Pipa, China 63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pabrik Pipa, China 63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Mesin Kanggo HDPE Pipa Pabrik, 63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipa Price, tuku 63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe, 63-160mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码