Warta Perusahaan

Pipa HDPE Nduweni Keuntungan sing Temen

2018-11-15

Pipa HDPE nduweni stabilitas kimia, anti-tuwa lan resistensi tumrap kinerja retak stres lingkungan. Geser HDPE kanthi tembok kaping pindho sing diproduksi yaiku tabung fleksibel.

Kemampuan kuwat kanggo nolak tekanan asing

Tembok njaba minangka struktur bergelombang anular, sing nambah banget kaku ring pipa, saengga bisa nambah resistensi pipa menyang beban lemah. Ing kinerja iki, HDPE Pipe duwe kaluwihan sing jelas dibandhingake karo pipa liyane.

Biaya proyek murah

Ing kahanan beban sing padha, pipa bergelombang tembok HDPE mung butuh tembok sing lancip kanggo nyukupi sarat

Mula, dibandhingake karo spesifikasi bahan sing padha ing tabung tembok padat, bisa ngirit udakara setengah saka bahan baku, mula Pipa HDPE uga regane luwih murah, yaiku fitur pipa liyane.

Penake konstruksi

Amarga bobote HDPE bobot cahya tabung bergelombang dobel, trep lan sambungan gampang banget, saengga pambangunane pangopènan sing gampang, gampang, ing jadwal sing ketat lan kahanan konstruksi sing kurang apik, kaluwihan kasebut luwih jelas.

awet terus

Yen ora ana kahanan sinar srengenge, HDPE Pipe urip nganti 50 taun.

Polietilen kerapatan tinggi, jeneng inggris kanggo "Dhensitas Polietilen Tinggi", diarani "HDPE". HDPE minangka tingkat kristalinitas tinggi, resin termoplastik non-polar. Munculé HDPE asli putih susu, ing salib-bagean salib sawetara tingkat tembus. PE duwe resistensi banget kanggo sebagian besar ciri-ciri bahan kimia urip lan industri. Jinis bahan kimia tartamtu bisa ngasilake korosi kimia, kayata oksidan korosif (asam nitrat konsentrat), hidrokarbon aromatik (xilen) lan hidrokarbon halogenasi (karbon tetrachloride). Polimer kasebut non-higroskopis lan tahan tahan uap banyu sing apik lan bisa digunakake kanggo aplikasi kemasan. HDPE duwe sifat listrik sing apik, utamane kekuatan dielektrik listrik, saengga cocog banget kanggo kabel lan kabel. Kelas bobot nganti molekul dhuwur duwe resistensi pangaruhe banget, ing suhu ruangan sanajan suhu sithik -40F.

HDPE minangka poliolefin termoplastik sing diproduksi dening kopolimerisasi etilena. Sanajan HDPE dikenalake ing taun 1956, nanging plastik iki durung tekan level diwasa. Materi umum iki uga terus berkembang nggunakake anyar lan pasar. Resin termoplastik. Munculé HDPE asli putih susu, ing salib-bagean salib sawetara tingkat tembus. PE duwe resistensi banget kanggo sebagian besar ciri-ciri bahan kimia urip lan industri. Jinis bahan kimia tartamtu bisa ngasilake korosi kimia, Pipa HDPE kayata oksidan korosif (asam nitrat konsentrat), hidrokarbon aromatik (xilen) lan hidrokarbon halogenasi (karbon tetrachloride). Polimer kasebut dudu hygroscopic lan tahan resistensi uap banyu sing apik

PE bisa diproduksi kanthi macem-macem cara pamroses sing beda. Kalebu ekstrusi kayata ekstrusi sheet, ekstrusi film, pipa utawa profil ekstrusi, cetakan jotosan, cetakan injeksi lan rotomoulding.

Pipa HDPE minangka pipa baja tradisional, produk penggantian pipa banyu ngombe PVC.

Pipa HDPE kudu meksa tartamtu, biasane nggunakake bobot molekul gedhe, sifat mekanik resin PE sing luwih apik, kayata resin HDPE. Resin LDPE nduweni kekuatan tarik sing kurang, resistensi tekanan sing kurang, kaku sing kurang, stabilitas dimensi sing kurang sajrone nyetak, lan kesulitan gegayutan, lan ora cocog kanggo bahan pipa tekanan banyu. Nanging, amarga indikator kesehatan sing luwih dhuwur, LDPE, utamane resin LLDPE dadi bahan umum kanggo produksi pipa banyu ngombe. Viskositas leleh resin LDPE, LLDPE cilik, mobilitas apik, gampang diproses, mula kisaran pilihan indeks leleh uga amba, umume MI antara 0,3-3g / 10min.