Warta Perusahaan

Pipa Gas Plastik HDPE SDR11 Pn16

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: 20-630mm

  • Instalasi lan Sambungan: Elektrofusi, Fusion Butt

  • Dawa: 5.8m, 12m utawa dibutuhake

  • Presi: Pn3 Pn4 Pn5 Pn7

  • Kapadhetan Pipa: 0.95-0.96kg / M3

  • Jangka Urip Pipa: 50 Taun

  • Liyane: Cutomized

  • Spesifikasi: GB / T15558.1-2003

  • Kode HS: 3917210000

  • Bahan: PE100 utawa PE80

  • Werna: Ireng

  • SDR: SDR17.6 SDR11

  • Suppier Bahan: Sinopec, Basell, Sabic, Borouge

  • Nwt: 0,007kg-196kg

  • Standar Internasional: GB / T15558.1-2003 ISO4437

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: China (Daratan)

Katrangan Produk

Pipa Polyethylene (PE) Dikubur kanggo Penyediaan Bahan Bakar Gas: PE80 / 100

Fitur:
1. Bahan baku: PE100 utawa PE80
2.Warna: ireng kanthi garis kuning utawa kaya sing dibutuhake
3.Spesifikasi: waca tabel ing ngisor iki
4: Cara nyambung: campuran fusi utawa elektrofusi
5.Keuntungan: ODM.OEM
6. Tekanan:
PE100: PN7 (SDR11), PN4 (SDR17.6)
PE80: PN5 (SDR11), PN3 (SDR17.6)
7. Fitur produk: bobot entheng, strengh dhuwur, resistensi rendah,
tahan korosi, gampang dipasang, umur dawa, regane murah
Aplikasi
Cocog kanggo transportasi gas kanthi kondisi -20 ° C ~~ 40 ° C
Iki digunakake kanggo transportasi gas alam, gas petroleum cair, lan gas pabrik, lsp.

Diameter njaba nominal (mm)
 
Kekandelan tembok nominal

PE80 PE100

PN3 PN5 PN4 PN7

SDR17.6 SDR11 SDR17.6 SDR11
20 2.3 3.0 2.3 3.0
25 2.3 3.0 2.3 3.0
32 2.3 3.0 2.3 3.0
40 2.3 3.7 2.3 3.7
50 2.9 4.6 2.9 4.6
63 3.6 5.8 3.6 5.8
75 4.3 6.8 4.3 6.8
90 5.2 8.2 5.2 8.2
110 6.3 10.0 6.3 10.0
125 7.1 11.4 7.1 11.4
140 8.0 12.7 8.0 12.7
160 9.1 14.6 9.1 14.6
180 10.3 16.4 10.3 16.4
200 11.4 18.2 11.4 18.2
225 12.8 20.5 12.8 20.5
250 14.2 22.7 14.2 22.7
280 15.9 25.4 15.9 25.4
315 17.9 28.6 17.9 28.6
355 20.2 32.3 20.2 32.3
400 22.8 36.4 22.8 36.4
450 25.6 40.9 25.6 40.9
500 28.4 45.5 28.4 45.5
560 31.9 50.9 31.9 50.9
630 35.8 57.3 35.8 57.3