Warta Perusahaan

Pipa Gas HDPE PE100 100% Bahan Baku

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Materi: PE

  • Atose: Tabung Keras

  • Jinis: Pipa Termoplastik

  • Werna: Werna

  • Suwung: Suwung

  • Wangun: Babak

  • Dianggo: Pipa Penyediaan Air

  • Merek dagang: SUNPLAST utawa OEM

  • Paket Transportasi: Kemasan Massal

  • Spesifikasi: Ukuran: saka 20mm nganti 1800mm

  • Asal: Xiamen, China

  • Kode HS: 3917210000

Katrangan Produk

Pipa gas HDPE PE100 100% bahan baku
Papan Asal: Fujian, China (Daratan)
Bahan: HDPE (PE100)
Spesifikasi: 20mm nganti 1800mm
Dawa: 6meter, 12 Meter, utawa disesuaikan
Kekandelan: 2mm nganti 90mm
Standar: ISO9001
Jeneng Produk: Pipa HDPE berkualitas tinggi kanggo pasokan banyu
MPa: 0,32 - 2,5Mpa
Werna: ireng, putih
Lumahing: Gamelan, ora ana titik
Kerajinan: diekstrusi
OEM: nggih
MOQ: 500m
Panggunaan: pasokan banyu
Sertifikat: GB / T13663-2000, GB / T17219-1998
Wektu delievery: 8 dina