Warta Perusahaan

Perlengkapan Pipa PPR Kanthi Kaluwihan Dhewe, Kemampuan Anti Penuaan

2018-11-15

Fittings pipa PPR ing pasar China duwe prospek pangembangan sing luwih gedhe, pipa ppr China ing panggunaan macem-macem industri kanthi paningkatan permintaan pipa ppr terus-terusan berkembang, pipa ppr anyar minangka produk anyar ing pipa, Kanggo ketemu panjaluk pasar luwih abot. Banjur kanggo kabeh wong nganalisa kenapa ana prospek pangembangan sing gedhe banget:

Tabung PPR ora mung bobote tabung plastik biasane cilik, anti korosi, angel diukur, panggunaan wektu sing suwe lan fitur liyane, ana fitur utama liyane kayata:

1, piranti kasebut gampang, konvergensi ing baris. PPR uga nduweni fungsi las, pipa, fittings pipa sing bisa digunakake kanggo nyawiji lan nyawiji kanggo ngelas, lan konvergensi sawetara kekuwatan tinimbang kekerasane dhewe uga luwih gedhe.

2, sampah PPR uga bisa didaur ulang.

3, panggunaane suwe banget. Tabung PPR ing suhu kerja 70 â „ƒ, tekanan kerja (P.N) 1. KondisiOMPa, paling ora 50 taun bisa digunakake; ing suhu 20 â „ƒ ing kasus paling ora 100 taun.

4, molekul materi PPR mung karbon, hidrogen, ora ana zat beracun sing mbebayani, bisa digunakake ing pipa banyu panas lan adhem lan sistem banyu ngombe murni.

5, bahan iki bisa diisolasi lan ngirit energi. Konduktivitas termal tabung PPR 0,21w / mk, udakara 1/200 baja.

6, resistensi panas sing apik banget. Tabung PPR Vicat titik lelembut 131.5 â „ƒ. Suhu kerja maksimal nganti 95 â „ƒ, bisa nggayuh pambangunan standar pasokan banyu lan got sajrone nggunakake standar sistem banyu panas.

Panjaluk produksi peralatan pipa PPR uga terus maju kanggo kualitas produk dudu slacking paling sithik, ppr tube minangka jinis pipa anyar ing abad 21, duwe posisi penting ing pasar, nggawe mayoritas pangguna Puji. Dadi, kita kudu dipilih ing pilihan produk GB sing berkualitas, dudu amarga murah lan bisa nyebabake kesalahan sing ora bisa diatasi maneh.

Perlengkapan pipa PPR, sanajan ana uga kinerja sing apik banget, nanging amarga ana sebab bahan kasebut dhewe lan kekuwatan bahan pipa logam utawa kesenjangan tartamtu. Nalika ngeterake wektu kasebut kudu dilindhungi pipa ppr, supaya ora tabrakan gedhe banget amarga kerusakan pipa PPR.

Fittings pipa PPR ing kinerja anti-penuaan minangka pipa sing apik banget, nanging minangka bahan plastik sing diproduksi dening produk kasebut, ing radiasi ultraviolet jangka panjang utawa mesthi wae bakal tuwa, sanajan ora perduli prosese apik. ora bisa ngindhari masalah kaya ngono

Perlengkapan pipa PPR disambungake karo pipa plastik, alat sambungan sing digunakake kanggo nyambungake tabung kanthi kaluwihan dhewe, kemampuan anti-penuaan, ing tabung nalika sawetara teleskopik tetep tetep kenceng.

Nalika nggunakake kurang saka pipa PPR, antarmuka iki aja asring dibukak supaya ora ngeculake kahanan, kanggo njaga kahanan kerja sing stabil. Perlengkapan pipa PPR kanggo dilebokake ing papan sing berventilasi lan garing, ora bisa kompresi jangka panjang utawa direndhem ing banyu, iki bakal nggawe sendhi pipa kanthi beda-beda derajat karusakan.