Warta Perusahaan

Sud800h HDPE Pipa Plastik Hidrolik Mesin Las Fusion

2018-11-15

Info Dhasar

  • Saiki: Saiki Langsung

  • Aplikasi: Las Pipa Plastik Hidraulik HDPE Welding

  • Bahan: Aluminium

  • Rentang Las: 500 560 630 710 800

  • Total Daya: 18.2kw

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: ISO, CE, SGS

  • Kode HS: 85152900

  • Jinis: Las Butt

  • Jeneng: Mesin Las Fusion Pipa Hidrolik HDPE

  • Garansi: 1 Taun

  • Tegangan Kerja: 380V 50Hz

  • Bobot: 1400kg

  • Paket Transportasi: Kothak Kayu utawa Film Strich

  • Asal: China

Katrangan Produk

Mesin Las Pipa Plastik Hidraulik SUNPLAST800H HDPE
Katrangan Produk
Cocog kanggo las pipa plastik lan perlengkapan sing digawe saka PE, PP & PVDF.
Digawe saka bahan Aluminium.
Terdiri saka Alat Perencanaan, Piring Pemanas, Bingkai Dasar, Unit Hidrolik lan Dhukungan.
Plat pemanas dilapisi PTFE sing bisa dibalekake karo sistem kontrol suhu sing beda.
Alat Perencanaan Listrik kanthi bilah sing bisa dipotong kaping pindho.
Unit Hidrolik nyedhiyakake mesin las kanthi daya kompres.
Digawe saka bahan Aluminium.
Tekanan wiwitan sing sithik mesthekake kualitas pipa las sing bisa dipercaya.
Kontrol Suhu lan Timer, gampang dingerteni wektu lan suhu sing pas.
Spesifikasi

Model SUD800H
Rentang Las 500 560 630 710 800
Heating Plate Max. Temp 270 ° C
Temp Penyimpangan ing Lumahing â ‰ ¤ ± 10 ° C
Kisaran sing bisa diatur tekanan 0-16MPa
Tegangan Makarya 380V 50HZ
Daya Plat Heating 12.5KW
Daya Alat Perencanaan 2.2KW
Tenaga Hidrolik 3.0KW
Daya Crane Listrik 0,5KW
Total Daya 18.2KW
Bobot 1400KG

Foto

Layanan Kita
1. Layanan Sampel:
Pabrik kita bisa nawakake conto sadurunge pesanan gedhe, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya transportasi.
2. Layanan Produk:
mesin las fusion bokong sing diprodhuksi minangka aliran:
1. Mesin las fusion HDPE bokong manual saka 63mm nganti 250mm kanggo pipa HDPE.
2. Mesin las fusion HDPE hidraulik saka 63mm nganti 1600mm kanggo pipa HDPE.
3. Gergaji pipa saka 0mm nganti 1600mm kanggo pipa HDPE.
4. Mesin Lokakarin HDPE Fitting saka 90mm nganti 1600mm.
FAQ
1.Napa milih kita?
1) Produk asli kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.
2) Bekerjasama karo para pelanggan ing saindenging jagad lan ngerti banget pasare.
3) Layanan Sawise bakal wareg banget. Masalah lan saran apa wae bakal dijawab kanthi cepet.
2.Napa regane stabil banget lan kompetitif?
1) Pabrik pabrik awake dhewe kalebu meltshop, bagean-bagean mesin mesin saka awake dhewe, ngirit biaya.
2) Kita duwe sawetara pelanggan amba saka Pasar Asia Tenggara lan Pasar Rusia, saben wulan duwe ekspor mesin sing stabil, njaga ekspor.