Warta Perusahaan

Pipa Polyethylene karo Floater, Pemasok Pipa HDPE SDR26 Pn10 PE Pipe630mm

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Materi: PE

  • Atose: Tabung Keras

  • Jinis: Pipa Termoplastik

  • Werna: Werna

  • Suwung: Suwung

  • Wangun: Babak

  • Dianggo: Pipa Penyediaan Air

  • Diameter Batin: 140-1150mm

  • Pn: 0.4-1.6MPa

  • Kandel: 5-66mm

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Asal: China

Katrangan Produk


Materail: 100% vergin PE 100 (PE 80 kasedhiya yen dibutuhake)
 
DN (mm): 90-800
 
PN (mm): 4-16Bar (0.4-1.6Mpa)
 
Werna: warna Ireng, Putih, Biru utawa sing disesuaikan
 
Bagian: Flange, karet gasket, Bolt lan kacang-kacangan
 
Aplikasi: Pengerukan & TPA, reklamasi lahan.
Tambang, minyak & gas, industri liyane.
Irigasi pertanian
Fitur:
1> Link bobot entheng karo flensa sing bisa dipindhah. Gampang dipasang, dipindhah lan dicopot.
2> Kelayakan sing apik lan resistensi abrasi sing kuwat njamin umur kerja sing dawa.
3> Dering baja waja ing njero lan dipasang nganggo cincin flange galvanis, priksa manawa ora ana deformasi, rusak utawa bocor sajrone panggunaan jangka panjang.
4> Proses pangobatan impregnasi minyak nggawe tembok njero lan njaba sing alus, koefisien gesekan sing kurang. Temperatur panggunaan antara -40 ° lan 60 °.
 
Informasi luwih lengkap, pls bebas hubungi aku kapan wae. Aku bakal mangsuli A.S.A.P.
 
Spesifikasi:
O.D.heast40-11500MM
Dawane: Maks. bisa 11.8m
Tekanan kerja: 0.4-1.6Mpa

Kita uga duwe MDPE Floater lan selang pita ngambang kanggo pilihan sampeyan, yen sampeyan kasengsem, pls hubungi kula kanggo detial, aku bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam.