Warta Perusahaan

Stainless Steel 90 Derajat Ngurangi Pipa Cast Siku

2018-11-15

Info Dhasar

  • Wangun: Podo

  • Sudut: 90 Derajat

  • Bahan: Baja tahan karat

  • Sertifikasi: ASME, ANSI, DIN, API

  • Pengepakan: Kayu Kayu

  • Ngundhuh Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo / Shanghai

  • Dianggo: Industrial Water Gas Gas

  • Rega: Rega Kompetitif Banget

  • Pangiriman: Pabrik Kita Nduwe Simpenan

  • Merek Dagang: Sunplast utawa OEM

  • Spesifikasi: Ngurangi

  • Kode HS: 7307

  • Sambungan: Las

  • Kode Kepala: Babak

  • Kekandelan Tembok: Sch5 ~ Sch160, Xxs lan liya-liyane.

  • Teknik: Casting

  • Werna: Perak

  • MOQ: 1 Piece

  • Kontrol Kualitas: 100% Tes Ketat

  • Pasar Utama Kita: MID Timur, Tenggara, Asia, India, Eropa

  • Inspeksi: Pabrik ing Omah utawa Inspeksi Pihak Katelu

  • Garansi: Sajrone 5 Taun

  • Paket Transportasi: Palet utawa Tututi Pelangganâ € ² Dijaluk

  • Asal: China

Katrangan Produk

Informasi:

Jeneng produksi: Baja Siku 90 Derajat Stainless Ngurangi
Bahan: Baja tahan karat ASTM A351 CF8 (304) & CF8M (316)
Ukuran: ANSI B16.3
Tipe Akhir: Utas BSPT, NPT, BSP, DIN2999, Las Socket, Las las
Tekanan: 150LBS
Ukuran Ukuran: 1/8 "-4"
Aplikasi: Pipa Uap, Udara, Gas lan Minyak utawa kanggo cairan liyane
Pengawasan: Pabrik ing omah utawa inspeksi Pihak katelu
Paket: Pallet kayu lapis utawa kaya sing dijaluk pelanggan



Fitur Produksi Stainless:
Tahan korosi
Tahanan geni lan panas
Kebersihan
Penampilan estetik
Keuntungan kanggo bobot bobot
Kemudahan saka pabrikan
Resistensi efek

DIMENSI 90o Abang. Siku

90? NGURANGKAN Siku
Ukurane   Ukuran     Ukurane   Ukuran    
NPS       Kira-kira NPS       Kira-kira
  DN X Z Bobot   DN X Z Bobot
1 / 4x1 / 8   0.74 0.76 0 1 1 / 2x1 1/4   1.82 1 7/8 0.95
  6x3 18.8 19.3 0.04   40x32 46.2 47.8 0.43
3 / 8x1 / 4   0.88 0.9 0.11 1 1 / 2x1   1.65 1.8 0.86
  10x6 22.4 22.9 0   40x25 41.9 45 5/7 0.39
3 / 8x1 / 8   0.81 0.85 0.12 1 1 / 2x3 / 4   1.52 1.75 0.66
  10x3 20.5 21.6 0   40x20 38.6 44 1/2 0.3
1 / 2x3 / 8   1.04 1.03 0.19 2x1 1/2   2.02 2.16 1.4
  15x10 26.4 26.2 0.09   50x40 51.3 54.9 0.63
1 / 2x1 / 4   0.97 0.98 0.18 2x1 1/4   1.9 2.1 1.3
  15x6 24.6 24.9 0.08   50x32 48.3 53.3 0.6
3 / 4x1 / 2   1.2 1.22 0.29 2x1   1.73 2.02 1.1
  20x15 30.5 31 1/8   50x25 43.9 51 2/7 0.51
3 / 4x3 / 8   1.12 1.13 0.24 2x3 / 4   1.6 1.97 0.9
  20x10 28.5 28.7 0.11   50x20 40.6 50 0.41
3 / 4x1 / 2   1.05 1.08 2/9 2 1 / 2x2   2.39 2 3/5 2.3
  20x6 26.7 27.4 0.1   65x50 60.7 66 1.04
* 3 / 4x1 / 8   1.13 1.13 1/3 2 1 / 2x1 1/2   2.16 2 1/2 2.2
1 x 3/4   1.37 1.45 0.46 3x2 1/2   2.83 2.99 3.6
  25x20 34.8 36.8 0   80x65 71.9 ### ### 1.62
1x1 / 2   1.26 1.36 0.44 3x2   2.52 2.89 2.7
  25x15 32 35.5 0.2   80x50 64 73.4 1.21
1x3 / 8   1.18 1.27 2/5 4x3   3.3 3 3/5 7.7
  25x10 30 32.3 0.19   100x80 83.8 91.4 0.35
1 1/4x1   1.58 1.67 0.75          
  32x25 40.1 42.4 0.34          
1 1/4x3 / 4   1.45 1.62 0.57          
  32x20 36.8 41.2 0.26          


Babagan Kita:
Kita didegake ing taun 2000, minangka salah sawijining pendiri peralatan pipa ing China Lor, kita dununge ing "ibukota pipa China" - zona industri Mengcun County, meh ing Tianjin, transportasi gampang banget. Kita produsen utama baja tahan karat lan baja karbon bungkus las, perlengkapan pipa cor, flensa, kanggo macem-macem aplikasi industri.
 
Perusahaan duwe lisensi manufaktur peralatan khusus, sertifikat standar safety mekanik, kemampuan metrologi kanggo njamin sertifikat, sertifikat 4A Honor, kontrak lan sertifikat perusahaan sing bisa dipercaya. Panyedhiya integritas China Sinopec. 2003 entuk sertifikasi ISO9001: 2000.
 
 
Kauntungan:
1. Pabrik manufaktur profesional.
2. Sistem kontrol kualitas & layanan sing apik, diprodhuksi dening para pekerja trampil.
3. Liwat 17 taun pengalaman nggawe peralatan pipa baja laut & darat.
4.Ngunjungi plancong Ningbo lan murah kanggo transportasi
5. Cara pembayaran sing fleksibel.
6. Pangiriman tepat wektu lan efektif.