Warta Perusahaan

Harga Pipa lan Fittings ISO4427 / AS / NZS4130 HDPE SDR11 / SDR13.6 / SDR17 / SDR21 / SDR26 / SDR33

2018-11-15

Info Dhasar

  • Atose: Tabung Keras

  • Werna: Ireng kanthi Biru Biru

  • Wangun: Babak

  • Dawane: 6 Meter utawa kaya sing dijaluk

  • metu Diameter: 20mm-630mm

  • Logo: L&Y utawa Customized

  • Disertifikasi: ISO9001-2008

  • Pelabuhan: Shanghai, Ningbo

  • Merek Dagang: Sunplast utawa OEM

  • Kode HS: 3917210000

  • Materi: PE

  • Jinis: Pipa Termoplastik

  • Suwung: Suwung

  • Dianggo: Pipa Penyediaan Air

  • Tingkat Tekanan: 1.6MPa, 1.25MPa, 1.0MPa, 0.8MPa, 0.6MPa

  • Kekandelan: 2.3mm-57.2mm

  • Wektu Pangiriman: 7-35 dina

  • Kauntungan: OEM

  • Jangka Urip: 50 Taun

  • Paket Transportasi: Packing Nuded

  • Asal: Provice Zhejiang, China

Katrangan Produk

Pipa pasokan banyu HDPE nggunakake PE110 utawa PE80 minangka bahan baku, ngolah fleksibilitas sing apik, tahan korosi, resistensi pengaruh sing apik banget lan karakteristik liyane, pipa lan fittings bisa digunakake sambungan socket leleh, sambungan Butt lan fuse, kanggo ngamanake keamanan lan kehandalan sistem pipa uga biaya konstruksi sithik.

-HDPE pipes  Introduction-
1) Bahan: kualitas PE100 utawa PE80
2) Sizes: 20mm - 315mm 
3) Pressure Rating:0.4MPa - 1.6MPa
4) Warna: warna ireng utawa liyane sing dijaluk
5) Sambungan: gabungan fusion panas, fusion bokong, sambungan listrik, sambungan flange
6) Standar: GB, DIN


-Products Performance-
 


Pipa PE sing pas kanggo syarat kinerja pasokan banyu
Jeneng Syarat Parameter tes
Kekuwatan hidrostatik â ‰ ¥ 100j Ora ana bocor ora ana sing gagal 20 derajat, PE 80: 10.0MPa PE100: 12.4MPa
â ‰ ¥ 165h Ora ana bocor ora ana sing gagal 80 derajat, PE 80: 4.6MPa PE100: 5.5MPa
â ‰ ¥ 1000h Ora ana bocor utawa gagal 20 derajat, PE 80: 4.0MPa PE100: 5.0MPa
(MFR) Tingkat aliran leleh Owahi MFR kanthi proses <± 20% 10min
Stabilitas termal â ‰ ¥ 20min 200 derajat
Resistensi kohesif kanggo pas soket elektrofusi Dawane pecah intiasi ing gagal rapuhâ ¤L2 / 3 23dasar
Resistensi kohesif kanggo pas soket elektrofusi Permukaan pecah kanthi gagal rapuhâ ‰ %25% 23dasar
Kekuwatan Tesile kanggo perlengkapan sing dipasang kanthi fusi Tes gagal, ulet: lulus; rapuh: gagal 23dasar
Resistensi efek tunyuk Ora ana bocor, ora ana kegagalan Massa penyerang (2500 ± 20) g; Dhuwur: (2000 ± 10) mm
Sambungan mekanik
Kebocoran ing tekanan internal Ora ana bocor, 1h 1,5 × pipa (PN, tekanan Nominal)
Kebocoran ing tekanan internal when subjected to bending Ora ana bocor, 1h 1,5 × pipa (PN, tekanan Nominal)
Tes tekanan eksternal Ora ana bocor, 1h P = 0.01MPa, 1h P = 0.08Mpa
Resistansi kanggo narik metu kanthi kekuatan longitudinal sing tetep Ora ana tarik-metu utawa misahake pipa saka pas kasebut 1h 23dasar



-Products Features-

1) Bobot ringan 7) resistensi Korosi
2) Keluwesan 8) resistensi retakan stres lingkungan
3) Kasar 9) Frost & resistensi rodent
4) Inert Kimia 10) Keamanan higienis
5) Resistensi Abrasi 11) Instalasi gampang & cepet
6) Permukaan sing alus


-Product Photos-



-Products Application & Advantages-

 
1. Iki digunakake kanggo nyambungake pipa kabeh spesifikasi sing duwe bahan sing padha lan sistem SDR sing padha

2. Nduweni konektivitas sing bisa dipercaya, kekuatan antarmuka sing dhuwur, kinerja airtight sing apik, lan kinerja las sing stabil.

3. Gampang dipasang lan dioperasikake, lan digunakake kanthi gampang.

4. Ora gampang kena pengaruh perubahan suhu lingkungan utawa faktor manungsa.

5. Kabel pemanasan spiral sing didhelikake sing dikubur ing jero bisa kanthi efektif nolak oksidasi lan karat karat, njamin kinerja las sing stabil.

6. Biaya investasi peralatan lan pangopènan murah.


-Sales Service-

Kemasan: gulung kantong plastik kanggo pipa, pasang fittings menyang tas nilon banjur metu saka karton

Pengiriman: Kanggo supaya conto, kita ndhukung transfer kanthi ekspres internasional, kayata FEDEX, DHL, TNT utawa EMS;

Kanggo pesenan pungkasan, kita nindakake pengiriman laut, pabrik cedhak saka pelabuhan Shanghai lan port ningbo, kita bisa ngirim barang menyang port sajrone 6 jam

Pangiriman: Sajrone 7-30 dina sawise nampa setoran


Kita janji karo produk produk Kualitas Terbaik karo rega sing cukup.