Warta Perusahaan

Mesin Lapisan Plastik Plastik Lapisan 5 Lapisan / Pipa Pex-Al-Pex / PPR-Al-PPR

2018-11-15

Detail Produk

  • Tipe Produk: Pipa Komposit Aluminium

  • Nomer sekrup: Screw tunggal

  • Otomatisasi: Otomatis

  • Komputerisasi: Komputerisasi

  • Sertifikasi: CE

  • Disesuaikan: Disesuaikan

  • Kahanan: Anyar

  • Merek dagang: KAIDE

  • Paket Transportasi: Film alus nganggo spons

  • Asal: China

  • Kode HS: 8477800000

Katrangan Produk

5 lapisan Mesin Pembuat Pipa Komposit Aluminium PEX-AL-PEX / PPR-AL-PPR

1) Mesin produksi pipa komposit aluminium tumpang tindih, kanthi teknologi canggih lan pengalaman praktis.

2) Teknologi las ultrasonik kanggo las pipa aluminium, kanthi jahitan sing kuat lan uga las.

3) cetakan mbentuk pipa Al lan cetakan kepala die-ekstrusi dioptimalake maneh adhedhasar pengalaman taun lan digawe dening mesin CNC sing tepat, nambah akurasi lan kacepetan produksi.

4) SIMENS kontrol PLC sing bisa diprogram nganggo layar tutul warna sing amba. Duwe kontrol loop-loop multi-point lan sistem sinkronis, sing njamin operasi baris sing gampang lan andal.

5) Seri lini produksi: PEX-AL-PEX, PERT-AL-PERT, PPR-AL-PPR, PE-AL-PE lsp.
 
Data Teknis:
 

Model Line Diameter sekrup L / D Ukuran Pipa Kacepetan Kekuwatan Nominal
PAP-32 Ф45 / 45 / 30mm 30/25/25: 1 Ф16-32mm 12m / menit 93KW
PAP-63 Ф65 / 65 / 30mm 33/33/25: 1 Ф20-63mm 12m / menit 154KW