Warta Perusahaan

Ketik Pencet Kuningan Th kanggo Pipa Komposit

2018-11-15

Info Dhasar

  • Struktur: Kontrol

  • Bahan: Tembaga

  • Werna: Berlapis Nikel

  • Paket Transportasi: Karton

  • Asal: China

  • Sambungan: Pencet

  • Fleksibel utawa Kaku: Kaku

  • Standar: Standar

  • Merek dagang: Fametop

  • Spesifikasi: 16mm-32mm

  • Kode HS: 74122090

Katrangan Produk

TH Type Press Fitting Kanggo Pipa Multilayer;
Artikel: Siku Pria;
Bahan: Kuningan, 58-3;
MOQ: 1000 pcs / ukuran;
Pengepakan: Paket Ekspor Standar utawa disesuaikan

P / N GAMBAR NAMA UKURAN
FT2004
lanang sikut 16 * 1/2 "

Keuntungan Kita:

1. Luwih saka 15 taun ngasilake pengalaman.
2. Bobot ringan lan komponen volume cilik, sing gampang dipasang lan transportasi
3. Sehat lan ora beracun: produk kasebut kalebu bahan bangunan protèktif ijo lingkungan. Bisa digunakake ing sistem pipa banyu murni lan banyu ngombe
4. resistensi suhu dhuwur: suhu kerja maksimum maksimal nganti 70 ° c, suhu sementara maksimal nganti 95 °
5. Kapasitas aliran sing luwih dhuwur: tembok interior sing lancar nyebabake tekanan mudhun luwih murah lan volume luwih dhuwur tinimbang pipa logam
6. Tampilan sing apik lan desain profesional
7. Rega kompetitif
8. Umur layanan sing dawa: luwih saka 50 taun ing kahanan normal
Tes kebocoran 9,100%, njamin kenceng