Warta Perusahaan

Mesin Las Butt Nduweni Kekuwatan lan Plastisitas tartamtu

2018-11-15

Bagéan utama Mesin Las Butt yaiku trafo mudhun, kumparan sekunder dipasang ing loro ujung workpiece lan elektroda, gaweyan ngobong busur, busur ing elektroda las suhu tinggi sing dipasang ing celah ing bahan gawean. Amarga inti trafo las duwe ciri khas dhewe, gulung sing mudhun banget ing ciri-ciri voltase, yaiku sawise penurunan voltase kontak elektroda; ing elektroda nyuda iketan, voltase minangka penurunan sing tajem. Sabanjure ngenalake prinsip Mesin Las Butt lan kaluwihan mesin las.

Prinsip pengelasan bokong

Panggunaan mesin las sejatine nalika workpiece ngubungi resistensi bakal ngasilake panas, saengga bisa nggayuh tujuan dadi panas gaweyan, nggawe leleh permukaan logam, lan gandheng ing workpiece saka fase solid degenerasi plastik fase padhet miturut kahanan tatanan gandum umum, organisasi las, komposisi sing cedhak karo logam dasar, dadi luwih gampang njaluk sendi las plastik sing kuwat lan liyane. Ing proses lampu kilat, kanthi ngetokake udhara, nyuda oksidasi logam kanggo fungsi nglindhungi awake dhewe, nggawe inklusi las, dudu penetrasi lan cacat liyane.

Keuntungan Mesin Las Butt

1, efisiensi las dhuwur. Nalika workpiece dipencet nganggo silinder gaya, kacepetan reaksi luwih cepet tinimbang silinder hidrolik.

2, fungsi pusat otomatis kanggo mesthekake yen loro ujung pipa sadurunge pungkasan loro ujung padha lan padha, supaya bisa njamin kobongan sing padha ing loro-lorone.

Syarat kualitas sendhi bokong dibayangke ing sendi kudu duwe kekuwatan lan plastisitas tartamtu, utamane kanggo sing terakhir kudu luwih nggatekake. Umumé, amarga karakteristik proses kasebut, resistensi kualitas sendi bokong ora apik, ora bisa digunakake langsung kanggo struktur penting. Las bokong flash, ing kahanan proses sing cocog, sampeyan bisa entuk sifat sing padha kualitas kayata sendhi logam dhasar. Lan nalika perlengkapan kasebut dirancang kanthi bener, akurasi pembentukan bagean sing dilas bisa ana ing kisaran sing ditemtokake dening standar MIL-W-6873.

Bagéan utama Mesin Las Butt yaiku trafo mudhun, kumparan sekunder dipasang ing loro ujung workpiece lan elektroda, gaweyan ngobong busur, busur ing elektroda las suhu tinggi sing dipasang ing celah ing bahan gawean. Amarga inti trafo las duwe ciri khas dhewe, gulung sing mudhun banget ing ciri-ciri voltase, yaiku sawise penurunan voltase kontak elektroda; ing elektroda nyuda iketan, voltase minangka penurunan sing tajem. ngenalake prinsip Mesin Las Butt lan kaluwihan mesin las.

Prinsip pengelasan bokong

Panggunaan mesin las sejatine nalika workpiece ngubungi resistensi bakal ngasilake panas, saengga bisa nggayuh tujuan dadi panas gaweyan, nggawe leleh permukaan logam, lan gandheng ing workpiece saka fase solid degenerasi plastik fase padhet miturut kahanan tatanan gandum umum, organisasi las, komposisi sing cedhak karo logam dasar, dadi luwih gampang njaluk sendi las plastik sing kuwat lan liyane. Ing proses lampu kilat, kanthi ngetokake udhara, nyuda oksidasi logam kanggo fungsi nglindhungi awake dhewe, nggawe inklusi las, dudu penetrasi lan cacat liyane.

Keuntungan Mesin Las Butt

1, efisiensi las dhuwur. Nalika workpiece dipencet nganggo silinder gaya, kacepetan reaksi luwih cepet tinimbang silinder hidrolik.

2, fungsi pusat otomatis kanggo mesthekake yen loro ujung pipa sadurunge pungkasan loro ujung padha lan padha, supaya bisa njamin kobongan sing padha ing loro-lorone.

3, layanan operasi lan perawatan sing gampang. Amarga ora ana stasiun hidrolik, produk saka titik debugging, titik kegagalan dadi kurang, mula ora bakal ana minyak lan fenomena liyane.

4, syarat kothak kurang. Mung kothak 250KVA sing bisa dipenuhi.

5, presisi las dhuwur. Nggunakake PLC kontroler sing bisa diprogram lan langkah impor kanggo ngontrol proses lampu kilat, bisa nyetel jumlah kobong lan kacepetan kobong kanthi akurat; liwat kontrol topeng solder mikrokomputer kanggo ngontrol arus las. Kontrol ing ± 0.2mm, kanggo nggampangake klompok las sabanjure.

6, ngirit energi. Mesin las flash radiator digunakake ing rong trafo las resistensi 125KVA kanggo listrik, kompresi pneumatik, gangguan, ora ana stasiun hidrolik. Dibandhingake karo panggunaan liyane saka loro trafo las AC 315KVA fase tunggal lan loro stasiun hidrolik 18KVA mesin Las Butt, Mesin Las Butt UN-250AB bisa ngirit nganti 78%