Warta Perusahaan

Pipa Banyu Pemanasan Underfloor, Pipa Pex, Pipa Polyethylene kanggo Banyu Panas

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan: Polyethylene / HDPE Kapadhetan Dhuwur

  • Dianggo: PE-Cross-Linkded

  • Properti Plastik Sawise Panas: Plastik Termoplastik

  • Metode Pembentukan Plastik: Ekstrusi

  • Werna: Abang, Ireng, Biru, Kaya Sing Dibutuhake

  • Merek Dagang: Sunplast, OEM kasedhiya

  • Paket Transportasi: Non-Woven Bag + Film

  • Spesifikasi: 16-32mm

  • Asal: China

Katrangan Produk

Pipa SUNPLAST PEX diprodhuksi nganggo polietilen silang silang, lan bahan saka Constab.

Pipa pex SUNPLAST nambah kinerja polietilen sing luwih rumit tanpa bakal kelangan sifat termoplastik.

Menehi resistansi korosi sing apik banget, fleksibilitas sing luar biasa lan kateguhan sing ora biasa, pipa PEX kita ngidini instalasi paling cepet lan gampang.

 

Jeneng Produk pipa banyu panas plastik ing lemah, pipa pasokan banyu pemanasan ing lantai
Materi CONSTAB KUALITAS TINGGI PEX-b
Werna transparan, putih, abang, biru, ireng utawa minangka sarat sampeyan
Standar ASTM 877, ISO 15875, AS NZS 2492,, CJ / T175-2002


Sasmita
S2.5, S3.2, S4, S5, S6.3

16x2.0, 16x2.3, 20x2.0, 20x2.3, 25x2.3, 25x2.8,32x2.9, 32x3.6, 20x2.8, 20x3.4, 25x3.5, 25x4.2, 32x4. 4, 32x4.5
Jeneng Brade SUNPLAST, OEM / ODM Kasedhiya
Sambungan Pas kompresi, pas tekan PEX (kuningan), pas geser PEX
APLIKASI Banyu panas, sistem pemanas ing lantai, energi surya, dadi panas


Ningbo Sunplast Pipe Co., ltd minangka pemasok sistem pipa utama ing China, khusus kanggo riset, produksi lan penjualan Pipa Komposit Plastik-Plastik, pipa Pex-b karo EVOH, Soft Pex-b kanggo tabung fleksibel, dadi sistem pipa kanggo pemanasan lantai, radiator, aliran gas lan sistem pipa banyu sing bisa diombe.

Kejaba pipa, kita uga ngasilake alat kompresi, perlengkapan press, fittngs pex, pas PPR, katup Ball lan Manifold, nggunakake garis lan teknik mesin standar Eropa. Kita duwe pengalaman luwih saka 17 taun ing teknik produksi lan umume produk utamane diekspor menyang Eropa, Australia, Amerika Selatan lan Afrika Selatan.

Kita wis lulus sertifikasi CE, AENOR, ISO, WATERMARK, SAI. Saiki lagi diproses.

Sugeng rawuh ing SUNPLAST, pitakon liyane, wenehana kontak karo aku.