Warta Perusahaan

Sistem Pemanas Ketel Waterhouse Greenhouse

2018-11-15

Info Dhasar

  • Bahan bakar: Kebakaran Batubara

  • Struktur: Tabung Geni

  • Sirkulasi Banyu: Sirkulasi Campuran

  • Tekanan: Tekanan Dhuwur

  • Gaya Pembakaran: Ketel Pembakaran Kamar

  • Khusus: Ya

  • Gunakake: Pemanasan

  • Paket Transportasi: Flat Pack

  • Asal: Qingdao, China (Daratan)

  • Fungsi: Water Boiler

  • Instalasi: Akeh Ketel

  • Media: Banyu Panas

  • Penempatan Drum: Ketel Vertikal

  • Tingkat Pabrik: A

  • Dianggo: Industrial

  • Jangka Urip: 10 Taun

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Spesifikasi: ketel banyu

  • Kode HS: 940600000

Katrangan Produk

Pemanasan banyu

Sistem pemanas banyu
Radiator utamane nggunakake radiator airfoil puteran galvanis, resistansi korosi sing kuat, umur dawa lan disipasi panas sing seragam, kontinuitas termal. Wilayah pemanas sing amba, efisiensi termal sing dhuwur. Biaya operasional murah.
Pls aran bebas hubungi kita kanggo rincian liyane:

Ketua Michael  
Sales1 Fred  
Adol2 David  

 
Pemanasan banyu

Sistem pemanas banyu
Radiator utamane nggunakake radiator airfoil puteran galvanis, resistansi korosi sing kuat, umur dawa lan disipasi panas sing seragam, kontinuitas termal. Wilayah pemanas sing amba, efisiensi termal sing dhuwur. Biaya operasional murah.
Pls aran bebas hubungi kita kanggo rincian liyane:

Ketua Michael  
Sales1 Fred  
Adol2 David  

 
Pemanasan banyu

Sistem pemanas banyu
Radiator utamane nggunakake radiator airfoil puteran galvanis, resistansi korosi sing kuat, umur dawa lan disipasi panas sing seragam, kontinuitas termal. Wilayah pemanas sing amba, efisiensi termal sing dhuwur. Biaya operasional murah.
Pls aran bebas hubungi kita kanggo rincian liyane:

Ketua Michael  
Sales1 Fred  
Adol2 David