Warta Perusahaan

Pipa PPR Dijamin Bersih, Gamelan, Bebas Minyak

2018-11-15

Produksi tabung Netcom pipa PPR disenengi pasar, kabeh panggunaan bahan baku Yanshan berkualitas tinggi ing pasar wis menehi pujian, minangka pilihan paling apik kanggo agen Pipa PPR. Pilih Pipa PPR sing apik iku penting banget, nanging leleh panas luwih penting, pipa banyu sing apik ing kontrol leleh panas nalika suhu ora kepenak, pengaruhe pipa banyu cukup gedhe, dadi gampang nyebabake masalah bocor banyu. Industri pipa Netcom ing ngisor iki kanggo menehi sampeyan babagan leleh panas kanggo nggatekake sawetara masalah.

Las pipa PPR nalika suhu las normal ing kisaran â0 90 260, ing suhu iki nalika las kualitas las bakal dadi jaminan sing luwih apik, yen paramèter las normal, welding, produk bisa kanthi gampang mlebu mati las, Lan tumor tumpukan fusion cedhak karo cairan sing produke dudu produksi bahan baku PPR asli, dene las tumpukan yen bisa adhem kanthi cepet (biasane 10 detik) uga bisa nerangake produk kasebut dudu produksi bahan baku PPR asli, sing Amarga karakteristik PPR yaiku efek isolasi sing luwih apik, Pipa PPR tingkat pendinginan kanthi alami bakal luwih alon.

Kanggo instalasi pipa PPR, kita ora bisa dadi profesional, nanging ngerteni langkah-langkah las sing paling dhasar bisa mbantu kita mriksa manawa instalasi pipa banyu selaras karo norma, saengga pipa banyu sing aman bisa dijamin.

1, lumahing pipa lan sendi supaya resik, lancar, ora ana minyak.

2, kudu diwenehi tandha ing pipa kanggo nyoba dilebokake. (Podo karo ambane sing cocog karo gabungan).

3, kabeh ditempelake kanggo nindakake ambane dadi panas, kalebu pipa lan sendi, Pipa PPR ditindakake ing alat las.

4, kanggo ngrampungake wektu dadi panas, pipa kanthi lancar lan rata diuripake menyang sendhi, dadi kombinasi padhet lan sampurna.

5, ing las gabungan pipa sajrone sawetara detik, sampeyan bisa nyetel posisi konektor.

6, ing wektu sing cendhak, konektor bisa uga mbukak.

7, kanthi mesin las panas sing nyesuekake dhewe kanggo pipa lan pipa sing dipasang, suhu 260 ° C.

8, mesin kasebut nyambung karo tenaga (220v) lan ngenteni sedhela, nalika lampu ijo sing sumunar tekan suhu las, wiwit bisa digunakake.

9, amarga bahan kasebut entheng, fleksibel, kabeh las bisa ditindakake ing meja, kauntungan iki bisa ngirit jam kerja.

10, kadang ing tembok kanggo nggawe sawetara sambungan, kita kudu nggatekake lokasi gabungan ing ruang operasi, sampeyan bisa operate. Yen suhu sekitar ngisor 5 ° C, wektu paningkatan ditambah nganti 50%.