Warta Perusahaan

Teknologi Mesin Las Pipe HDPE Wis Akeh Digunakake

2018-11-15

Kanthi pangembangan industri material sing cepet, yaiku bobot entheng, gesekan cilik, tahan korosi, gampang ngolah plastik lan bahan komposit saka logam kanthi perhatian masarakat. Produk plastik, wis mlebu ing saben dinten ing macem-macem bidang, nanging uga digunakake ing bidang penerbangan, pembuatan kapal, otomotif, listrik, kemasan, dolanan, elektronik, tekstil lan industri liyane. Nanging, amarga proses cetakan injeksi lan faktor liyane, ing pirang-pirang bentuk produk plastik sing kompleks ora bisa dadi cetakan injeksi tunggal, sing mbutuhake ikatan, lan panggunaan ikatan plastik lan proses perawatan panas cukup mundur, ora mung ora efisien, lan agen ikatan uga duwe racun * tartamtu, nyebabake polusi lingkungan lan perlindungan tenaga kerja lan masalah liyane. Proses tradisional teknologi iki ora bisa ditrapake kanggo pangembangan kebutuhan industri plastik modern, mula teknologi pamrosesan plastik anyar - Mesin Pengelasan Pipa HDPE kanthi hemat, bermutu, indah, hemat energi lan kaluwihan liyane * sing apik. Mesin Las Pipa HDPE ing las produk plastik, yaiku, aja ngisi adesif, pengisi utawa pelarut, aja kakehan panas, kanthi gampang operasi, kacepetan las, kekuatan las sing dhuwur, efisiensi produksi sing dhuwur. Asile, teknologi las ultrasonik wis saya akeh digunakake.

Kaping pisanan, prinsip kerja Mesin Las HDPE Pipe

Nalika efek ultrasonik ing permukaan kontak plastik termoplastik *, bakal ngasilake puluhan ewu saben geter frekuensi tinggi kaping pindho, iki kanggo nggayuh amplifikasi frekuensi tinggi kanthi amplitudo, liwat potongan energi ultrasonik menyang area las, Yaiku, persimpangan loro las ing antarmuka resistensi gedhe, bakal ngasilake suhu lokal sing dhuwur. Lan amarga panas plastik * kurang, terkadang ora bisa disebarake wektu, diklumpukake ing area las, nyebabake kontak cepet saka rong permukaan plastik, kanthi tekanan tartamtu, supaya bisa dadi siji. Nalika ultrasonik mandheg, coba tekanan nganti sawetara detik supaya bisa dikenceng, mula nggawe rantai molekul padhet, kanggo nggayuh tujuan pengelasan, kekuatan las bisa cedhak karo kekuwatan bahan baku. Mesin Las Pipa HDPE gumantung karo kualitas amplop kepala las transduser, tekanan lan wektu las lan telung faktor liyane, wektu las lan tekanan kepala las bisa diatur, amplitudo sing ditemtokake dening transduser lan sungu. Telu jumlah kasebut nduweni nilai sing cocog kanggo saben liyane, energi ngluwihi nilai sing cocog, jumlah leleh plastik gedhe, gampang deformasi las; yen energi kasebut sithik, ora gampang solder, tekanan ora bisa ditambah. Tekanan optimal iki minangka produk saka dawane bagean sing wis dilas lan pinggiran tekanan paling luweh saben 1mm.

Kapindho, metode Mesin Las Pipe HDPE

1, welding geter ultrasonik kanthi sirah las bakal dadi konduksi ultrasonik kanggo las, amarga rong bagean las ing resistensi gedhe, nyebabake suhu tinggi lokal, dadi antarmuka las dilebur. Ing meksa tartamtu, supaya loro las kasebut entuk efek las sing apik, cepet lan kuwat.

2, kacang sing dikubur utawa logam liyane kanggo dilebokake ing bagean plastik. Kaping pisanan, transmisi ultrasonik menyang logam, geter kanthi kecepatan tinggi, dadi logam langsung dipasang ing cetakan plastik, nalika leleh plastik, rampunge proses ngubur.

3, cara riveting menyang logam lan plastik utawa rong sendhi plastik sing beda-beda, sampeyan bisa nggunakake metode paku keling ultrasonik, supaya las ora rapuh, apik, kuwat.

4, welding spot kanthi nggunakake sirah las cilik bakal ana rong produk plastik gedhe las sub-point, utawa kabeh jajaran sirah las kaya untu langsung ing rong bagian plastik kasebut, supaya bisa entuk efek welding spot.

5, mbentuk panggunaan bagean plastik ultrasonik kanthi cepet nyetak, nalika solidifikasi plastik bisa nggawe logam utawa bahan liyane, plastik padhet.

6, ngilangi panggunaan sirah las lan dhasar desain khusus, nalika bahan plastik nembak, tekanan langsung ing cabang plastik, liwat konduksi ultrasonik kanggo nggayuh efek reseksi.