Warta Perusahaan

Kuningan Press Fitting U Type

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: 16/20/25/32

  • Sambungan: Lanang

  • Wangun: Tee Podo

  • Kode Kepala: Babak

  • Teknik: Ditempa

  • Sertifikasi: CE

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: CE SGS ISO

  • Kode HS: 74122090

  • Jinis: Podo

  • Bahan: Tembaga

  • Sisih: 90 ° Tee

  • Rampung: Galvanis Panas

  • Standar: GB

  • Ukuran: 16mm-32mm

  • Paket Transportasi: X PCS / Kantong Plastik Kuat, Tas Plastik X / CTN.

  • Asal: China

Katrangan Produk

Spesifikasi Fipe Pipe Pex-Al-Pex Fitting

1) Jeneng: Pex-Al-Pex Pipe Fitting

2) Perusahaan: Kuningan awak sing dipasang, bagean Nylon lan cincin segel karet 2 EPDM;

3) matrial mentah: Kuningan CW617N, CW602N, CZ132, DZR, C37700, C36000, HPB57-1, HPB57-3

4) Keandalan sing luwih dhuwur, aja nganti bocor, kanthi alat pers

5) Awak sing dipasang, ditrapake nganggo tembaga panas sing ditempa, ngindhari porositas sing bisa nyebabake proses gabungan

6) Ukuran: Saka 16mm nganti 32mm.

7) Aplikasi: Nyambung menyang pipa PEX-AL-PEX lan pipa PE-AL-PE, dll. Cocog kanggo aplikasi banyu adhem, banyu panas lan gas.

FAQ:
 
1. Apa MOQ sampeyan?
 
MOQ kita biasane USD USD 5000.
 
 
 
2.Wonten pinten wekdal kulo?
 
Wektu delievery udakara 25 dina.
 
 
 
3. Apa port pengiriman?
 
Kita ngirim barang liwat Ningbo utawa pelabuhan Shanghai.
 
 
 
4. Apa syarat pembayaran sampeyan?
 
Kita nampa 30% T / T sadurunge, 70% saka salinan B / L.
 
 
 
5. Kepiye cara ngubungi sampeyan?
 
+ 86-18858041865
 
 
 
6. Apa dununge perusahaan sampeyan?
 
Pabrik kita dununge ana ing Provinsi Taizhou Zhejiang, China.
 
Yen sampeyan pengin riko, luwih becik tinampa.
 
 
 
7. Kepiye conto?
 
Kita bisa ngirim conto, conto sing paling akeh gratis kanggo dikirim menyang endi wae ing China. Yen dikirim menyang negara liya, biaya transportasi kudu dibayar.
 
 
 
8. Napa milih kita?
 
1 Produksi asli kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.
 
2 Bekerjasama karo para pelanggan ing saindenging jagad lan ngerti banget pasare.
 
3 Kabeh bisa dipesthekake yen bisa digunakake karo kita.
 
4 Sawise- Layanan bakal wareg banget. Masalah lan saran apa wae bakal dijawab kanthi cepet.
 
 
 
Layanan Kita:
 
1. Apa wae pitakon bakal dijawab sajrone 24 jam
 
2. Produsen profesional.
 
3. OEM kasedhiya.
 
4. Kualitas tinggi, desain standar, rega cukup & kompetitif, wektu cepet.
 
5. Pangiriman luwih cepet: Sampel bakal disiapake ing 2-3 dina.
 
6. Pengiriman: Kita duwe kerjasama sing kuat karo DHL, TNT, UPS, lsp.
 
7. Sampeyan uga bisa milih forwarder pengiriman dhewe.